واکسن استنشاقی آسترازنکا فرا می رسد

واکسن استنشاقی آسترازنکا فرا می رسد

خراسان رضوی پژوهشگران دانشگاه آکسفورد درحال انجام آزمایشی هستند تا دریابند که اسپری های بینی واکسن کرونا چه میزان در انسان موثر هستند و کارشناسان امیدوارند که این اسپری ها حتی موثرتر از تزریق باشند.


به نقل از نیوز، شاید روزی بتوان واکسن های تزریقی کووید را با اسپری بینی جایگزین کرد و دانشمندان معتقدند که حتی شاید موثرتر نیز باشد.
پژوهشگران دانشگاه آکسفورد قصد دارند با آزمایش های مختلف دریابند که آیا اسپری واکسن کرونا با طعم شیرین می تواند از عفونت ها بدون اثرات منفی پیشگیری کند یا خیر.
در این تحقیق ۳۰ نفر واکسن آسترازنکا آکسفورد را به شکل مایع و ۱۲ نفر دیگر اسپری را بعنوان یک تقویت کننده و قسمتی از فاز یک آزمایش دریافت نمودند، به این امید که بتوان از آن برای میلیونها نفر بهره برد.
هم اکنون، کودکان خردسال به همین طریق واکسن آنفلوآنزا دریافت می کنند همین طور برای درمان تب یونجه نیز از اسپری استفاده می شود.
کارشناسان امیدوارند که واکسن های اسپری بینی بتواند در مقابل کووید-۱۹ موثر باشد.
لایل هاپکینز که در این آزمایش شرکت کرده است تجربه خودرا تعریف می کند: خیلی بهتر از آنچه فکر می کردم بود؛ چیزی شبیه گزگز یا چیزی شبیه آنست و به سختی می توانستم آنرا حس کنم و طعم بسیار شیرینی داشت.
دکتر سندی داگلاس سرپرست این تحقیق اظهار داشت: این روش مزایای زیادی به همراه دارد همچون جذاب تر کردن واکسن ها برای کودکان و بزرگسالانی که سوزن دوست ندارند.


وی ادامه داد: اگر واکسن را بوسیله بینی دریافت کنید ممکنست خصوصاً در ایجاد یک پاسخ ایمنی که بینی را هدف قرار می دهد و در مسدود کردن عفونت های آن قسمت مفید باشد.
این دانشمند اظهار داشت که هنوز ممکنست یک سال تا عرضه اسپری های بینی واکسن کووید زمان لازم باشد و از مردم خواست تا در طول این مدت واکسینه شوند.
آزمایش های انجام شده روی همستر و میمون نشان داد که اسپری های بینی می توانند در ایجاد پاسخ آنتی بادی موثر باشند.
موسسه جنر (Jenner)، گروه توسعه واکسن در دانشگاه آکسفورد در توصیف هدف آزمایش بر روی انسان اظهار نمود: «هدف از این مطالعه آزمایش مسیر جدید تجویز واکسن کووید آسترازنکا آکسفورد در داوطلبان سالم در سنین بالا ۱۸ تا ۵۵ ( ۳۰ تا ۵۵ سال بعنوان گروه ۴ و۵) سال است.»
این کارآزمایی اطلاعات ارزشمندی در مورد ایمنی واکسن و میزان پاسخ ایمنی در صورت اسپری داخل بینی در داوطلبان سالم به ما می دهد.
ما این کار را با انتقال واکسن به شرکت کنندگان بوسیله اسپری بینی، علاوه بر انجام آزمایش خون، سواب بینی و جمع آوری اطلاعات در مورد علائمی که بعد از واکسیناسیون رخ می دهد، انجام می دهیم.
شرکت کنندگان در گروههای یک تا سه بطور تصادفی برای دریافت یک یا دو دوز واکسن تخصیص داده می شوند، در صورتیکه شرکت کنندگان در گروههای ۴ و ۵، کسانی که پیش از ثبت نام واکسینه شده اند، همگی یک دوز از واکسن را دریافت خواهند کرد.



1400/08/13
12:50:58
5.0 / 5
1104
تگهای خبر: سالم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir