مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی پرقند باعث تغییر میكروبیوم های روده می شود

رژیم غذایی پرقند باعث تغییر میكروبیوم های روده می شود

به گزارش اسنک مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی سرشار از قند می تواند میکروبیوم روده را تغییر داده و مقدار باکتری های مفید را کم کند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر، در مطالعه قبلی، محققان ارتباط مثبتی بین الگوی غذایی «قند بالا و نوشابه» و خطر ابتلاء به کولیت روده پیدا کردند. در این مطالعه با حضور ۳۶۶، ۳۵۱ شرکت کننده از چندین کشور اروپایی مشخص شد که مصرف زیاد سبزیجات، حتی در بین مصرف کنندگان زیاد مواد قند و نوشابه، خطر کولیت روده را تعدیل می کند.
قند از قبل به علت اثرات پیش التهابی بر بدن و ارتباط آن با برخی از بیماری ها همچون بیماری های قلبی عروقی، چاقی، سرطان و دیابت نوع ۲ به خوبی شناخته شده است.
مطالعه اخیر محققان نشان داد موش هایی که به مدت یک هفته ۱۰ درصد محلول قند مصرف کردند (کمتر از ۱۵ درصد موجود در اغلب نوشیدنی های غیرالکلی)، به صورت قابل توجهی ترکیب میکروبیوم های روده شأن به روشی نامطلوب تغییر کرد؛ دو نوع باکتری تجزیه کننده مخاط، بیشتر شده و منجر به فرسودگی لایه مخاطی محافظ روده شدند، درحالیکه برخی از باکتری های خوب، مانند لاکتوباسیلوس، کاهش یافتند که زمینه بیماری کولیت روده فراهم می شود.
«حسن زکی» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تگزاس، در اینباره می گوید: تحقیق ما نشان داده است که مصرف زیاد مواد قندی در افزایش نرخ ابتلاء به بیماری التهاب روده نقش دارد.
محققان معتقدند علاوه بر آنکه وجود قند در رژیم غذایی غربی مقصر اصلی بروز بیماری التهاب روده است، مصرف کم سبزیجات هم خطر ابتلاء به کولیت روده را در میان مصرف کنندگان زیاد قند و نوشابه بالا می برد.

1399/11/14
11:58:46
0.0 / 5
1289
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir