این ماده غذایی خواص ضد سرطان دارد

این ماده غذایی خواص ضد سرطان دارد

اسنک: نتایج یک تحقیق بالینی جدید نشان میدهد که مصرف منظم گردو می تواند با کاهش التهاب در بدن، از پیشرفت سرطان روده بزرگ جلوگیری نماید.


به گزارش اسنک به نقل از خبر آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان؛ گردو یکی از مغزهای پرخاصیت و پرمصرف در رژیم غذایی انسان است که به سبب ترکیب منحصربه فردی از اسیدهای چرب امگا-۳، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، فواید زیادی برای سلامت دارد. مصرف منظم گردو می تواند به کاهش التهاب، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک نماید. همینطور مطالعات جدید نشان داده اند که ترکیبات زیست فعال موجود در گردو، بخصوص پلی فنول هایی مانند الگیتانین ها، با تاثیر بر میکروبیوتای روده می توانند در پیش گیری از برخی سرطان ها همچون سرطان روده بزرگ نقش مؤثری ایفا کنند.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کانتیکت در آمریکا طی یک پژوهش بالینی، تأثیر مصرف گردو را بر کاهش خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه که در مجله تخصصی Cancer Prevention Research پخش شده، نشان داده است که ترکیبات موجود در گردو می توانند به مهار فرآیندهای التهابی و سرطانی در بدن کمک کنند.
نقش اصلی در این فرایند را الاژیتانین ها ایفا می کنند؛ این ترکیبات پلی فنولی گیاهی در دستگاه گوارش توسط میکروبیوتای روده به اورولیتین A تبدیل می شوند. اورولیتین A ماده ای است با خواص ضدالتهابی قوی که می تواند رشد تومورها را مهار کند.
در این مطالعه سه هفته ای، ۳۹ شرکت کننده بین ۴۰ تا ۶۵ سال که در معرض خطر بالای مبتلاشدن به سرطان کولورکتال بودند، روزانه تحت نظارت پزشکان گردو مصرف کردند. در طول مطالعه، نمونه های خون، ادرار، و مدفوع شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت و در انتها هم کولونوسکوپی انجام شد.
نتایج نشان داد سطح شاخصهای التهابی در بدن این افراد بخصوص در افراد دارای اضافه وزن که توانایی بیشتری در تولید اورولیتین A داشتند، کم شده است. همینطور سطوح بالاتر این ترکیب با کاهش پروتئین های در رابطه با رشد تومور در بافت های پلیپی ارتباط مستقیم داشت.
محققان باتوجه به خطرات اندک و مزایای مختلف گردو، سفارش می کنند که مصرف روزانه مقادیر کمی گردو می تواند به عنوان یک راهکار مؤثر در پیش گیری از بیماریهای سرطانی بخصوص سرطان های دستگاه گوارش مورد استفاده قرار گیرد.

بطور خلاصه، مطالعات جدید نشان داده اند که ترکیبات زیست فعال موجود در گردو، بویژه پلی فنول هایی مانند الگیتانین ها، با تأثیر بر میکروبیوتای روده می توانند در پیش گیری از برخی سرطان ها همچون سرطان روده بزرگ نقش مؤثری ایفا کنند. همین طور سطوح بالاتر این ترکیب با کاهش پروتئین های در ارتباط با رشد تومور در بافت های پلیپی ارتباط مستقیم داشت.


منبع:

1404/05/19
19:35:53
5.0 / 5
37
تگهای خبر: آنلاین , بدن , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir