بدترین ظرف برای پختن غذا

بدترین ظرف برای پختن غذا

به گزارش اسنک، معاون اداره کل لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به نتایج آزمایش های انجام شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده گوشزد نمود و تاکید کرد که این ظروف می تواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف کنندگان باشد.



به گزارش اسنک به نقل از خبر آنلاین، کلثوم خیرالهی با اشاره به اینکه در فرایند بازسازی ظروف تفلون معمولا نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، اضافه کرد: در خیلی از موارد پوشش های استفاده شده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت می تواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند.

ایرنا در خبری نوشت: وی افزود: درصورتیکه پوشش تفلون ظرفی صدمه دیده یا جدا شده باشد، به هیچ وجه نباید باردیگر مورد استفاده قرار گیرد چونکه تماس مواد غذایی با فلز پایه می تواند سبب آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده های خطرناک شود.
معاون اداره کل لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم آگاهی رسانی عمومی افزود: ظروف بازسازی شده که مجدد وارد بازار می شود، به صورت معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی ضروری است و استفاده از آنها بشدت سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند.
خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفا از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده نمایند و در صورت بروز صدمه در پوشش ظرف، فورا آنرا از چرخه مصرف خارج کنند.





منبع:

1404/04/30
10:34:52
5.0 / 5
10
تگهای خبر: آنلاین , استاندارد , خرید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
لینک دوستان اسنك
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir