خوردنی هایی که سبب بهبود خلق وخو می شوند

خوردنی هایی که سبب بهبود خلق وخو می شوند

اسنک: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد خوراکی ها می توانند به بهبود خلق و خو کمک کنند؛ البته غذاهای سالم.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، مطالعات نشان می دهد تغذیه سالم که میوه ها، سبزیجات، چربی های سالم و غلات کامل را شامل می شود با کاهش خطر افسردگی در ارتباط می باشد.
تغذیه مناسب همین طور بر سیستم ایمنی بدن موثر است که متعاقب آن بر افسردگی هم تاثیر می گذارد.
در ادامه به نقل از «ایندیپندنت» به چند مورد از این مواد غذایی خواهیم پرداخت.
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا یک منبع عالی مغذی و سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بدن ما به تنهایی قادر به تولید امگا ۳ نیست.
از آنجا که ماهی قزل آلا نیز یک ماده غذایی ضدالتهاب به حساب می آید و در کاهش التهاب در افسردگی نقش دارد، می تواند در بهبود خلق و خو موثر واقع شود.
شکلات تلخ
ممکنست بعد از خوردن آب نبات حس بدی به شما دست بدهد، اما یک تکه شکلات تلخ می تواند خلق و خو را بهبود ببخشد.
بنا بر تحقیقات، شکلات تلخ نه فقط مغز، بلکه سیستم ایمنی و چشم ها را نیز تقویت می کند.
متخصصان در پژوهش خود از شکلات تلخ با ۷۰ درصد کاکائو استفاده کردند.
توت ها
در رژیم غذایی متعادل هر کدام از میوه ها مزیت های خاص خودرا دارند. اما انواع توت ها برای مغز بسیار مفیدند.
توت ها سرشار از فلاونوئیدند که به تنظیم خلق و خو، بهبود حافظه و کاهش التهاب کمک می کنند.
اسفناج و کلم پیچ
سبزیجاتی که برگ سبز و تیره دارند مانند اسفناج و کلم پیچ از اسیدهای چرب امگا ۳ سرشارند و همین طور مواد غذایی ضدالتهابی به شمار می روند.
از آنجا که سبزی ها سرشار از منیزیم اند، نقش مهمی در عملکرد مغز و خلق و خو ایفا می کنند.
بادام
بادام حاوی چربی سالم می باشد و سلامت مغز را تقویت می کند. بادام ها همین طور سرشار از ترکیبی به نام تیروزین اند که از کاهش عملکرد شناختی خصوصاً در پاسخ به اضطراب، جلوگیری می کند.



1402/11/05
13:58:25
5.0 / 5
312
تگهای خبر: بدن , تغذیه , چربی , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir