معاون دانشگاه علوم پزشكی گلستان خبر داد؛

بهبود تامین شیرخشک در گلستان

بهبود تامین شیرخشک در گلستان

به گزارش اسنک، گلستان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با اشاره به این که اخیراً در سطح استان با کمبود شیرخشک مواجه بودیم، اظهار داشت: با اقدامات انجام شده نسبت به دو هفته گذشته وضعیت بهتری داریم.


دکتر کاوه دماوندی کمالی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: داروخانه ها به سه دسته روزانه، نیمه وقت و شبانه روزی تقسیم می شوند و به طور معمول بیشتر داروخانه ها در استان روزانه و شبانه روزی هستند.

وی با تکیه بر این که ساعت کاری داروخانه های روزانه باید حداکثر ۱۲ ساعت و حداقل هشت ساعت باشد، اضافه کرد: ساعت کاری داروخانه ها باید بین هشت بامداد تا ۲۲ شب باشد، در بیشتر صدور پروانه ها آغاز به کار داروخانه ها به طور معمول بین ساعت ۹ تا ۱۰ بامداد اعلام نموده که تا ۲۲ شب هم فعالیت آنها ادامه دارد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان به گلایه تعدادی از مردم علی آبادکتول از کمبود داروخانه اشاره نمود و اضافه کرد: علی آبادکتول همچون شهرهایی بوده که تعداد داروخانه ها پس از ابلاغ بخشنامه جدید دو برابر شده، این شهرستان یک داروخانه شبانه روزی وجود دارد و از نظر اضافه شدن داروخانه شبانه روزی و صدور مجوز جدید به این شهرستان مشکلی نداریم.

دماوندی کمالی به شرایط تبدیل به داروخانه به داروخانه شبانه روزی اشاره نمود و توضیح داد: داروخانه هایی که یک سال از زمان فعالیت آن گذشته باشد و متراژ کف ۴۵ متر باشد و تخلف به مرجع قضایی نداشته باشد به آسانی می توانند به داروخانه شبانه روزی تبدیل گردد.

وی با اشاره به این که در کنار داروخانه های شبانه روزی داروخانه های کشیک هم فعالیت می نمایند تا در ایام تعطیل به کمک داروخانه های شبانه روزی بیایند، اشاره کرد: برای کردکوی کلاله مجوز داروخانه شبانه روزی صادر شده و علی آبادکتول متقاضی دارد و به زودی مجوز آن صادر می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان، آخرین وضعیت کمبود دارویی را در سطح استان گلستان تشریح نمود و اظهار داشت: مشکل کمبود سرم های وارداتی و داروهای آنتی بیوتیک پیش از سال ۱۴۰۲ حل شد و هم اکنون با راهکارهای اتخاذ شده مشکل چندانی در این عرصه وجود ندارد، همین طور اخیراً با کمبود شیرخشک مواجه بودیم که با تمهیدات انجام شده نسبت به دو هفته گذشته وضعیت مطلوب تری داریم.

دماوندی کمالی متذکر شد: بیماران خاص و صعب العلاج می توانند با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان و یا شبکه بهداشت و درمان شهرستان مربوطه، نام بیمار را در سامانه ثبت کنند تا برای تامین دارو گرفتار مشکل نشوند. همین طور سامانه ۱۹۰ معاونت غذا و دارو هم پاسخگوی شهروندان است.

وی از نظارت دقیق بر حوزه دارو آگاهی داد و اشاره کرد: در نظارت ها بر حوزه دارو موارد مختلف شامل تامین دارو، نحوه محاسبه قیمت، شرایط نگهداری و تمامی روال های جاری مورد ارزیابی قرار می گیرد و این پایش ها بطور مرتب به انجام می رسد. مردم می توانند گزارش تخلف و شکایات خودرا به تلفن ۳۱۹۳۲۵۳۶ گزارش کنند.





منبع:

1402/02/20
08:30:46
5.0 / 5
562
تگهای خبر: بیمار , پزشك , غذا , غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir