وجود آلودگی میکروبی در نمک دریا
به گزارش اسنک، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، نسبت به عوارض خطرناک مصرف نمک های دریایی گوشزد نمود.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اظهار داشت: این نوع نمک ها امکان دارد حاوی میکروپلاستیک، فلزات سنگین و باکتری های مضر باشند و مصرف بیش از حد آنها خطرات جدی برای سلامت بوجود می آورد. وی با اشاره به اینکه نمک های دریایی به طور عمده همان نمک های معمولی هستند که از منابع دریایی جمع آوری و بدون تصفیه کامل عرضه می شوند، اضافه کرد: این محصولات می توانند حاوی فلزات سنگین مانند سرب، کادمیوم، آرسنیک و جیوه باشند که مصرف طولانی مدت آنها سلامت انسان را تهدید می کند. انصاری اشاره کرد: نمک های تصفیه نشده معمولا ید کمتری دارند و مصرف بیش از حد آنها، بخصوص با تصور نادرست از خواص درمانی، منجر به افزایش مصرف سدیم، بالا رفتن فشار خون و افزایش ریسک بیماریهای قلبی و سکته می شود. او تاکید کرد: در کنار آلودگی های شیمیایی، احتمال وجود آلودگی های میکروبی همچون سالمونلا و سایر باکتری ها هم در این محصولات وجود دارد. وی اضافه کرد: استفاده از محصولات نمکی به شکل اسپری می تواند برای بیماران دچار آسم یا برونشیت مزمن محرک باشد، چونکه ذرات ریز موجود در آنها امکان دارد وارد دستگاه تنفسی شوند و مشکلاتی ایجاد کنند. انصاری تصریح کرد: باآنکه مصرف نمک در مقادیر کنترل شده خطری ندارد، اما تضمینی برای رعایت این میزان توسط همه افراد وجود ندارد. خیلی از ادعاهای درمانی در رابطه با نمک های دریایی پایه علمی ندارد و در مواردی این ادعاها به شکل شفاهی مطرح می شود، در صورتیکه تولیدکنندگان مجاز چنین ادعاهایی را بر بسته بندی درج نمی کنند. بطور خلاصه، انصاری اشاره کرد: نمک های تصفیه نشده بطور معمول ید کمتری دارند و مصرف بیش از اندازه آنها، به خصوص با تصور ناصحیح از خواص درمانی، منجر به افزایش مصرف سدیم، بالا رفتن فشار خون و بالا رفتن خطر بیماری های قلبی و سکته می شود. بسیاری از ادعاهای درمانی در ارتباط با نمک های دریایی پایه علمی ندارد و در مواردی این ادعاها به صورت شفاهی مطرح می شود، در صورتی که تولیدکنندگان مجاز چنین ادعاهایی را بر بسته بندی درج نمی کنند.
منبع: snacu.ir
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب