متخصصان موسسه روچستر:

سویه های کووید هنوز قدرت سرایت دارند

سویه های کووید هنوز قدرت سرایت دارند

به گزارش اسنک، طبق داده های مطالعه ای که بر مبنای شبیه سازی های کامپیوتری انجام شده است، ویروس سارس-کوو-۲ همچنان بین پستانداران بسیار قابل انتقال است.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، متخصصان موسسه فناوری روچستر (RIT) ایالات متحده دریافتند که کروناویروس ها از پروتئین های سنبله خود - که به آنها در آلوده کردن سلول ها کمک می نماید - استفاده می نمایند تا خودشان را به سلول های میزبان در خفاش ها و انسان ها به روشی مشابه بچسبانند.
این یافته ها که در مجله Royal Society Open Science انتشار یافته است، نشان داده است که چگونه پروتئین های اسپایک ویروسی در چندین سویه سارس-کوو-۲ با گیرنده های سلول میزبان معروف به "آنزیم ۲ مبدل آنژیوتانسین" (ACE۲) در انسان و خفاش های مختلف تعامل دارند.
یکی از متخصصان این موسسه در تشریح این مطالعه اظهار داشت: ما امیدوار بودیم از آنجائیکه این ویروس در میان انسان ها بیشتر از خفاش ها شیوع یافته در راه سازگاری با بدن انسان، تکامل پیدا کند اما در عمل دیدیم که تغییرات زیادی رخ نداده و ویروس همچنان در میان پستانداران سرایت پذیری قابل توجهی دارد.
متخصصان اعتقاد دارند که خفاش ها برای نخستین بار سارس-کوو-۲ را در دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی به انسان منتقل کردند و از آن زمان این ویروس به سویه های مختلفی مانند دلتا و امیکرون تغییر شکل داده است.
این مطالعه در عین حال نشان داده است که آلودگی بین گونه های جانوری به صورت بسیار گسترده وجود خواهد داشت.
به گزارش هندوستان تایمز، متخصصان برای دستیابی به این نتیجه از یک روش شبیه سازی کامپیوتری معروف به "دینامیک مولکولی" استفاده کردند.




منبع:

1401/09/15
11:40:41
5.0 / 5
2784
تگهای خبر: بدن , پروتئین , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir