محققان برزیلی هشدار می دهند؛

ارتباط مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با مرگ سریع

ارتباط مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با مرگ سریع

اسنک: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد مصرف غذاهای فوق فرآوری شده می توانند منجر به مرگ زودرس و قابل پیشگیری شوند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، الگوهای غذایی می توانند تأثیر زیادی بر نتایج سلامتی داشته باشند.
غذاهای فوق فرآوری شده که میزان زیادی فرآوری را پشت سر می گذارند می توانند ارزش غذایی خودرا از دست بدهند و حاوی عناصر ناسالم باشند.
غذاهای بسیار فرآوری شده بخش رایج تری از رژیم های غذایی در دهه های اخیر هستند و پژوهشگران هنوز درحال کار برای درک تأثیر کامل این تغییرات رژیم غذایی هستند.
مطالعه ای که اخیراً انتشار یافت، چگونگی ارتباط مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با مرگ زودرس و قابل پیشگیری را بررسی کرد.
محققان دانشگاه سائوپائولو برزیل دریافتند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکنست علت مرگ و میر در درصد قابل توجهی از مرگ و میر در جمعیت برزیل باشد.
این یافته ها اهمیت کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را برای به حداقل رساندن خطرات سلامتی نشان میدهد.
با این حال، غذاهای فوق فرآوری شده تحت فرآوری شدید قرار می گیرند. چند نمونه از غذاهای فوق فرآوری شده عبارتند از:
• نوشابه های گازدار
• میان وعده های بسته بندی شده شیرین یا شور مانند چیپس یا کلوچه
• نوشیدنی های انرژی زا
• سوپ های فوری و سایر محصولات آماده برای گرم کردن مانند پیتزا یا ناگت مرغ
برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای فرآوری شده کیفیت رژیم غذایی را می کاهد و خطر ابتلاء به مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا، چاقی و بیماری قلبی را بیشتر می کند.
مطالعه جدید تعداد مرگ و میر در جمعیت برزیل و ارتباط آنها با مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را بررسی کرد.
ابتدا، پژوهشگران مصرف ملی غذا در برزیل را از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ مورد بررسی قرار دادند. سپس آنها این اطلاعات را باتوجه به اطلاعات جمعیتی و مرگ و میر در سال ۲۰۱۹ بررسی کردند.
محققان ۵۴۱، ۱۶۰ نفر را بین سنین ۳۰ تا ۶۹ سال که در سال ۲۰۱۹ جان باختند بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل آنها نشان میدهد که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده عامل ۱۰.۵ درصد از کل مرگ و میرهای زودرس در این گروه سنی جمعیت است.
محققان همین طور خاطرنشان کردند که مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده عامل ۲۱.۸ درصد از کل مرگ و میرهای قابل پیشگیری ناشی از بیماریهای غیرواگیر است.
بر اساس این اطلاعات، پژوهشگران تخمین زدند که کاهش انرژی دریافتی از غذاهای فوق فرآوری شده به میزان ۱۰ تا ۵۰ درصد از مقادیر فعلی می تواند تا حد زیادی به کاهش این میزان مرگ و میر کمک نماید.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/08/28
10:04:37
5.0 / 5
129
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir