خواص مصرف خرما در هوای سرد

خواص مصرف خرما در هوای سرد

دو فصل پاییز و زمستان جذابیت و مزایای خاص خویش را دارند و در عین حال، مصرف خوراکی های متناسب با روزهای سرد، سطح انرژی را بالا نگه می دارد و احتمال مبتلا شدن به بیماری های شایع در این فصول را می کاهد.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، خرما همچون خوراکیهایی است که باید در رژیم غذایی زمستانی گنجانده شود چونکه به علت داشتن مواد مغذی بالا، دارای فواید زیادی است.
خرما منبعی سرشار از ویتامین های ضروری، مواد معدنی، فیبر، کلسیم، پتاسیم، فسفر، مس و منیزیم و همینطور دارای فیبرهای محلول و نامحلول برای تصفیه دستگاه گوارش است.
روزنامه "هندوستان تایمز" در مطلبی به برخی خواص مصرف خرما در فصول سرد سال اشاره کرده که به شرح زیر است:
سلامت استخوان
خرما منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است و می تواند جایگزین سالم تری برای قند باشد. کاهش میزان قرار گرفتن در معرض نور خورشید در طول فصل سرما که برای تولید ویتامین D در بدن و جذب کلسیم حیاتی می باشد، می تواند سلامت استخوان ها را تحت تأثیر قرار دهد. با گنجاندن خرما در رژیم غذایی که سرشار از کلسیم است میتوان به قوی نگه داشتن استخوان و دندانها کمک کرد. همینطور خرما حاوی مواد معدنی غنی مانند پتاسیم، فسفر، مس و منیزیم است که نقش مهمی در جلوگیری از مشکلات در ارتباط با استخوان مانند پوکی استخوان و آرتریت دارند.
تسکین درد آرتریت
در فصل سرما افراد مبتلا به آرتریت، احساس درد بیشتری را در مفاصل خود تجربه می کنند. خرما سرشار از منیزیم و خواص ضد التهابی است و برای تسکین این نوع از دردها عالی است.
کاهش خطر حمله قلبی
خطر حمله قلبی در فصل زمستان با کاهش دمای بدن افزایش می یابد. مصرف خرما به کاهش کلسترول بد کمک می نماید و خطر حمله قلبی و فشار خون بالا را می کاهد. مصرف آن در بین وعده های بامداد و عصر، استقامت بدن را زیاد می کند و باعث می شود که در ایام سرد زمستان، احساس بی حالی و سستی نداشته باشید.
حفظ گرمای بدن
خرما انرژی لازم را برای گرم نگه داشتن بدن در هوای سرد تأمین می کند.
افزایش دهنده سطح انرژی
خرما حاوی کربوهیدرات های ساده است و ازاین رو در مواقعی که بدن به انرژی نیاز دارد همچون یک ماده سوختی عمل می کند.
سرشار از آهن
خرما یکی از غنی ترین منابع آهن است و می تواند به افزایش سطح هموگلوبین خون کمک نماید.
برطرف کننده مشکلات گوارشی
از آنجاییکه متابولیسم بدن در فصل زمستان کند می شود، این خوراکی به علت دارا بودن مقادیر زیادی از فیبرهای محلول و نامحلول به رفع مشکلات گوارشی کمک می نماید. خرما همینطور ترشح اسیدهای گوارشی را زیاد می کند که در نهایت جذب غذا را آسان می کند. علاوه بر این، مصرف خرما خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را می کاهد.
تغذیه کننده پوست
سرمای هوا سبب می شود پوست چربی طبیعی خویش را از دست بدهد و مصرف منظم خرما پوست را تغذیه کرده و سطح رطوبت را کنترل می کند. خرما همینطور با خواص آنتی اکسیدانی به جوانی پوست و ترمیم صدمه های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می نماید.




منبع:

1400/08/10
10:07:53
5.0 / 5
246
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir