یافته جدید پژوهشی؛
رژیم غذایی مدیترانه ای در تسكین بیماری روده موثر است
به گزارش اسنک افرادی که به بیماری کرون روده مبتلا هستند معمولاً با تغییر در رژیم غذایی شان، علایم شان کاسته می شود و تحقیقات جدید نشان داده است رژیم غذایی مدیترانه ای بهترین گزینه برای آنها است.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان در این مطالعه، دو رژیم غذایی مدیترانه ای و کربوهیدرات را در مورد بیماران مبتلا به کرون روده مقایسه کردند.
محققان مؤسسه تحقیقات پزشکی فاین اشتاین نیویورک دریافتند که هر دو رژیم غذایی علایم بیماری را تقریباً به صورت مساوی می کاهد، اما این مطالعه به این نتیجه رسید که سهولت بیشتر در پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای امکان دارد سبب شود رژیم ارجح برای بیماران باشد.
نکته منفی این رژیم های غذایی کاملاً کنترل شده این است که امکان دارد بیماران به اندازه کافی کالری یا تنوع غذایی دریافت نکنند. رعایت رژیم غذایی راحتتر امکان دارد در این حوزه کمک کننده باشد.
بیماری کرون روده، سیستم ایمنی بدن را درگیر می کند و با علایم شکمی مانند درد و اسهال و التهاب مزمن مشخص می شود.
این مطالعه در ۳۳ سایت در سرتاسر ایالات متحده بین سپتامبر ۲۰۱۷ و اکتبر ۲۰۱۹ انجام شده است. این مطالعه شامل ۱۹۱ بیمار بود که به صورت تصادفی در یکی از دو گروه رژیم غذایی قرار گرفتند و آنرا به مدت ۱۲ هفته دنبال کردند. شرکت کنندگان در شش هفته اول غذای آماده دریافت نمودند.
رژیم غذایی بر علایم بیماری این افراد تاثیر داشت و برپایه این گزارش، در طول ۱۲ هفته حدود ۴۲.۴ درصد در گروه رژیم غذایی کربوهیدرات و ۴۰.۲ درصد در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای بهبود علایم مشاهده شد.
رژیم غذایی کربوهیدرات شامل گوشت های فرآوری نشده، میوه های تازه و سبزیجات غیرنشاسته ای است و مصرف برخی حبوبات، تمام غلات، برخی شیرین کننده ها، میوه ها و سبزیجات کنسرو شده و برخی محصولات لبنی را محدود می کند. رژیم غذایی مدیترانه ای دارای گوشت قرمز و فرآوری شده به مقدار کم است و میوه ها و سبزیجات تازه، آجیل، ماهی، گوشت بدون چربی، غلات سبوس دار، و مقدار کمی لبنیات در آن وجود دارد و از روغن زیتون بعنوان منبع اصلی چربی استفاده می نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب