تاثیر منفی تغییرات آب وهوایی بر رژیم غذایی كودكان

تاثیر منفی تغییرات آب وهوایی بر رژیم غذایی كودكان

خراسان رضوی پژوهشگران دریافتند که افزایش دما منجر به سوءتغذیه کودکان و کاهش کیفیت رژیم غذایی آنان خواهد شد.


به نقل از ارث، این بررسی به رهبری دانشگاه ورمانت ایالات متحده بعنوان بزرگترین بررسی در مورد چگونگی تاثیر تغییرات آب وهوایی بر رژیم غذایی کودکان انجام شد.
پژوهشگران کیفیت رژیم غذایی ۱۰۷ هزار کودک ازجمله میزان مصرف ریزمغذی ها را بررسی کردند. آنان دریافتند که تغییرات آب وهوایی (دمای بالاتر) در سوءتغذیه کودکان، تاثیر برابر یا بیشتر مانند فقر، آموزش ضعیف و شرایط غیربهداشتی را دارد.
پروفسور مردیت نیلز، استادیار علوم تغذیه و صنایع غذایی و محقق اصلی این بررسی اظهار نمود: بطور یقین پیش بینی شده است که تغییرات آب وهوایی آینده در سوءتغذیه تاثیر خواهد گذاشت، اما از اینکه این تاثیر بر اثر دمای بالاتر باشد، شگفت زده شدیم.
کارشناسان تنوع رژیم غذایی بیش از ۱۰۰ هزار کودک پنج ساله و کمتر را در ۱۹ کشور بررسی کردند. پنج منطقه از ۶ منطقه در سراسر آسیا، افریقا و امریکای جنوبی کاهش قابل توجهی در کیفیت رژیم غذایی در رابطه با دمای بالاتر را نشان دادند.
عناصر ریزمغذی مانند آهن، اسیدفولیک، روی و ویتامین های آ (A) و دی (D) برای رشد کودکان بسیار مهم هستند و کمبود این مواد مغذی می تواند موجب سوء تغذیه در یک سوم کودکان زیر پنج سال شود.
این بررسی با تمرکز بر تنوع رژیم غذایی بود که با شمارش تعداد گروه های غذایی مصرف شده در یک دوره زمانی مشخص اندازه گیری شد. کارشناسان دریافتند که کودکان شرکت کننده در این تحقیق، طی ۲۴ ساعت پیش از بررسی، بطور متوسط از ۳.۲ گروه از ۱۰ گروه غذایی مصرف کردند. نتایج نشان میدهد که تنوع رژیم غذایی در کشورهایی مانند چین بیش از دو برابر این میانگین اندازه گیری شده است.
برندان فیشر، از پژوهشگران این بررسی اظهار داشت: هم اکنون تنوع رژیم غذایی برای این گروه کم بود. این نتایج نشان میدهد که اگر سازگار نشویم، تغییرات آب وهوایی موجب از بین رفتن همین رژیم های غذایی (که سطح ریزمغذی های کافی کودک را برآورده نمی کند) نیز خواهد شد.
پژوهشگران همین طور دریافتند که بارندگی بیشتر با تنوع بالاتر رژیم غذایی کودکان ارتباط دارد. در بعضی موارد، تاثیر بارندگی بر تنوع رژیم غذایی کودک نسبت به آموزش و بهبود در مراعات اصول بهداشتی بیشتر است.
مولی براون از دانشگاه مریلند ایالات متحده و از پژوهشگران این تحقیق اضافه کرد: بارندگی بیشتر در آینده ممکنست به طرق مختلف بر کیفیت رژیم غذایی تاثیر داشته باشد، البته به مدل بارش نیز بستگی دارد و اگر متغیر و شدید باشد، ممکنست که اثرگذار نباشد.
تیلور ریکتز، از پژوهشگران این تحقیق بیان کرد: آب وهوای گرم موجب تضعیف همه نتایج مفید برنامه های توسعه بین الملل خواهد شد. درواقع، این چیزی است که در این تحقیقات جهانی بارها و بارها به آن دست یافته ایم که ادامه تخریب محیط زیست می تواند دستاوردهای چشم گیر بهداشت جهانی در ۵۰ سال قبل را تضعیف کند.
این بررسی در مجله Environment Research Letters منتشرشده است.



1399/10/27
12:56:38
0.0 / 5
211
تگهای خبر: تغذیه , رژیم غذایی , شركت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir