فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد
اسنک: بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، فرضیه استفاده از کره محلی برای طبخ غذا و ممانعت از افزایش چربی خون رد شد.
به گزارش اسنک به نقل از وبدا، بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کره همچون کره محلی بعنوان یک روغن حیوانی به صورت عمده حاوی چربی های اشباع است و مقادیری از چربی های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد. مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش ریسک بیماریهای قلبی عروقی و افزایش ریسک ابتلاء به برخی سرطان ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است. بر مبنای راهنمای تغذیه ای جدید آمریکا، مصرف چربی های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند. روغن های مایع به صورت عمده از چربی های غیر اشباع تشکیل شده اند. درصورتیکه این روغن ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می توانند برای سلامتی مفید باشند.
حرف آخر اینکه سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.
منبع: snacu.ir
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب