محققان بار دیگر هشدار می دهند؛

غذاهای فوق فرآوری شده با ریسک بالاتر سرطان مرتبط هستند

غذاهای فوق فرآوری شده با ریسک بالاتر سرطان مرتبط هستند

اسنک: اسنک: نوشابه های گازدار، وعده های غذایی قابل استفاده در مایکروویو و کلوچه های بسته بندی شده همچون غذاهای فوق فرآوری شده هستند که خطر مبتلاشدن به سرطان را می افزایند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان میدهد که غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به انواع سرطان ها و مرگ ناشی از آنرا می افزایند.
محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش مصرف این غذاها در رژیم غذایی، خطر کلی ابتلاء به سرطان را ۲ درصد و خطر مرگ ناشی از سرطان را تا ۶ درصد می افزاید.
این خطر برای سرطان های خاص، خصوصاً سرطان هایی که عمدتا زنان را تحت تأثیر قرار می دهند، حتی بیشتر است.
به عنوان مثال، پژوهشگران دریافتند هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ازطریق یک زن، ۱۹ درصد خطر ابتلاء به سرطان تخمدان و ۳۰ درصد احتمال مرگ ناشی از سرطان تخمدان را بیشتر می کند.
«کیارا چانگ»، محقق ارشد از کالج سلطنتی لندن، اظهار داشت: «بدن ما ممکنست به این مواد و افزودنی های فوق فرآوری شده واکنش مشابهی نسبت به غذاهای تازه و مغذی با حداقل فرآوری شده نشان ندهد.»
محققان در این مطالعه شرکت کنندگان را به مدت ۱۰ سال زیر نظر گرفتند و دریافتند که هر چه افراد بیش از غذاهای فوق فرآوری شده استفاده کنند، خطر ابتلاء به سرطان در آنها بیشتر می شود.
به گفته پژوهشگران، این وضعیت می تواند بدین سبب باشد که غذاهای بسیار فرآوری شده کالری متراکمی دارند و بدین سبب احتمال بیشتری وجود دارد که فرد را چاق کنند.
به گفته پژوهشگران، غذاهای فوق فراوری شده و بسته بندی آنها حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی هستند که می توانند در خطر ابتلاء به سرطان نقش داشته باشند.


منبع:

1401/11/20
12:28:24
5.0 / 5
617
تگهای خبر: بدن , رژیم غذایی , شركت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir