محققان كانادایی می گویند؛

کاهش مصرف نمک به بهبود نارسایی قلبی کمک می نماید

کاهش مصرف نمک به بهبود نارسایی قلبی کمک می نماید

اسنک: تحقیقات جدید نشان میدهد کاهش مصرف نمک بااینکه از مرگ یا بستری شدن در بیمارستان در میان بیماران قلبی جلوگیری نمی کند، اما بنظر می رسد کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از وب مِد، سال ها به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی گفته می شود که نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهند تا به افزایش طول عمر کمک کنند، اما پژوهشگران در میان بیش از ۸۰۰ بیمار از شش کشور دریافتند کاهش مصرف نمک از مرگ، مراجعه به اورژانس یا بستری شدن در بیمارستان پیشگیری نکرد.
دکتر «جاستین ازکوویتز»، استاد بخش قلب و عروق در دانشگاه آلبرتا کانادا، اظهار داشت: «ما فکر می نماییم که کاهش میزان سدیم در رژیم غذایی لزوماً کاهش رویدادهای بالینی نیست، اما کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، که ممکنست برای بیماران بسیار مهم باشد.»
برای این مطالعه، تیم تحقیق بیماران نارسایی قلبی را از ۲۶ مرکز پزشکی در استرالیا، کانادا، کلمبیا، شیلی، مکزیک و نیوزلند تحت نظر گرفتند. نیمی بطور تصادفی برای دریافت مراقبت های معمول و بقیه مشاوره های تغذیه ای در مورد چگونگی کاهش بیشتر نمک دریافتی در رژیم غذایی دریافت نمودند.
به بیمارانی که مشاوره دریافت نمودند، پیشنهادهای باز داده شد و تشویق شدند که در خانه غذا بپزند و نمک اضافه نکنند. همین طور از آنها خواسته شد از مصرف غذاهای شور اجتناب کنند.
از بیماران خواسته شد تا میزان نمک مصرفی خودرا به میزان ۱۵۰۰ میلی گرم در روز حفظ کنند؛ حدود دو سوم قاشق چای خوری.
قبل از مطالعه، بیماران بطور متوسط ۲۲۱۷ میلی گرم در روز یا حدود یک قاشق چای خوری نمک به رژیم غذایی شأن اضافه کردند. بعد از یک سال، کسانی که سفارش های تغذیه ای دریافت نکردند بطور متوسط روزانه ۲۰۷۲ میلی گرم نمک مصرف کردند، در صورتیکه کسانی که راهنمایی های تغذیه ای دریافت نمودند روزانه ۱۶۵۸ میلی گرم نمک مصرف کردند.
اگرچه گروه تحقیق تفاوت قابل توجهی در نرخ مرگ و میر یا بستری شدن در بیمارستان بین دو گروه از بیماران پیدا نکردند، اما افرادی که رژیم غذایی کم نمک داشتند، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاهش شدت نارسایی قلبی خود بودند.
او افزود که یافته ها مجوزی برای خوردن نمک به اندازه دلخواه نیست. «مردم باید همچنان نگران میزان نمک در رژیم غذایی خود باشند و بطور کلی به کاهش سدیم در رژیم غذایی خود ادامه دهند.»


منبع:

1401/01/23
21:51:26
5.0 / 5
833
تگهای خبر: بیمار , پزشك , تغذیه , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir