مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

اسنک: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی هشدار داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: افراد مبتلا به بیماریهای غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند. وی با اشاره به خانه نشینی الزامی در ایام کرونائی، اضافه کرد: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. عبداللهی اشاره کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. وی اشاره کرد: در وضعیت همه گیری کرونا، بمنظور تقویت سیستم ایمنی و پیش گیری از ابتلاء به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم.


منبع:

1399/12/08
12:30:21
0.0 / 5
1324
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir