توصیه های وزارت بهداشت؛
رستورانگردی در ایام كرونایی را ترك كنید
به گزارش اسنك سخنگوی وزارت بهداشت، نسبت به انتقال ویروس كرونا با حضور در رستوران ها اخطار داد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، سیما سادات لاری، با تکیه بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد، اظهار داشت: در روزهای همه گیری بیماری در کشور ضرورت رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. وی ادامه داد: سفارش ما به مردم این است که به صورت کلی تلاش کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارد، سفارش غذا دهند. لاری تصریح کرد: در صورت داشتن بیماری زمینه ای اکیداً از رفتن به رستوران ها خودداری کنید. وی افزود: از حضور در رستوران هایی که از بیشتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود استفاده می نمایند و یا سیستم تهویه مناسب ندارند، خودداری کنید. سخنگوی وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که از میزهای غذاخوری که پوشش یک بار مصرف دارند استفاده کنید، اظهار داشت: شستشو و ضدعفونی کردن دست ها، قبل و پس از صرف غذا فراموش نشود. حتما از نوشیدنی های بسته بندی شده سفارش دهید و از نی یک بار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یک بار مصرف استفاده کنید. وی ادامه داد: نمک، فلفل و سماق باید در بسته های یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. سخنگوی وزارت بهداشت، در انتها اظهار داشت: در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یک بار مصرف دارای مجوز سفارش دهید و همینطور از پرداخت وجه نقد به صورت جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب