یافته محققان انگلیسی؛

ارتباط مصرف ویتامین ها و كاهش احتمال بروز مشكلات تنفسی

ارتباط مصرف ویتامین ها و كاهش احتمال بروز مشكلات تنفسی

تحقیقات نشان می دهد مصرف بالای ویتامین های A، E و D با احتمال بروز كمتر مشكلات تنفسی در افراد بزرگسال مرتبط می باشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر، در این مطالعه، پژوهشگران کالج امپریال لندن داده های یک نظرسنجی بلندمدت تنفسی ۶۱۱۵ نفر را در طول مدت ۸ سال موردبررسی قرار دادند.
محققان پی بردند بین مصرف ویتامین های A، E و D و بروز مشکلات تنفسی ارتباط وجود دارد. آنها هیچ رابطه ای بین ویتامین C و مشکلات تنفسی نیافتند.
مصرف ویتامین های A و E در چارچوب رژیم غذایی و مکمل های غذایی با شیوع کمتر مشکلات تنفسی مرتبط می باشد. منبع اصلی ویتامین A جگر سیاه، شیر پرچرب، پنیر، هویج، سبزیجات پهن برگ و میوه های نارنجی رنگ است. منبع اصلی ویتامین E هم روغن های گیاهی، مغزیجات آجیلی و دانه ها است.
مصرف ویتامین D بوسیله مکمل های غذایی، و نه رژیم غذایی، با بروز مشکلات تنفسی کمتری مرتبط می باشد.
دکتر «سوزانا الموسوی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «یافته های ما منطبق با این فرضیه است که مکمل ها برای تضمین میزان مصرف کافی ویتامین D ضروری هستند.»
محققان معتقدند مواد مغذی نقش اساسی در کاهش ریسک برخی عفونت ها دارند البته هنوز معین نیست که دقیقاً چه میزان ویتامین سبب تقویت سیستم ایمنی می شود.


منبع:

1399/08/12
21:18:45
5.0 / 5
1621
تگهای خبر: رژیم غذایی , سبزیجات , غذا , مواد مغذی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir