نان کامل راهکاری برای بهبود گوارش و جلوگیری از چاقی
به گزارش اسنک، تاثیر مصرف نان کامل (دارای سبوس و گیاهک گندم) در جلوگیری از مبتلا شدن به انواع بیماری ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان ها، چاقی و مشکلات متابولیکی در تحقیقات بالینی گوناگونی اثبات شده است.
به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، نان یکی از مواد غذایی پر مصرف در کشور است که بیشتر افراد در یکی از وعده های غذایی خود از این ماده غذایی با ارزش مصرف می کنند و کیفیت آن بصورت مستقیم بر سلامت جامعه اثر می گذارد.
نان سالم یکی از مهم ترین اجزای یک تغذیه متعادل و سالم به حساب می آید. این نوع نان از آرد کامل تهیه می شود؛ یعنی آردی که سبوس و جوانه گندم آن حذف نشده اند و بنابراین سرشار از فیبر، ویتامین های گروه B و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است.
وجود فیبر کافی در نان سالم به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، ایجاد احساس سیری طولانی تر و کنترل وزن کمک می نماید.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیگر خاصیت های نان سالم می توان به نداشتن افزودنی های شیمیایی، بهبوددهنده های مصنوعی و نگهدارنده ها اشاره نمود. نان سالم با تخمیر طبیعی و استفاده از خمیرمایه یا خمیرترش تهیه می شود که این پروسه موجب افزایش قابلیت هضم نان و کاهش قند خون بعد از مصرف می شود. همین طور نمک در نان سالم به مقدار کنترل شده استفاده شده باشد تا از بروز مشکلاتی مانند فشار خون بالا جلوگیری گردد.
بالاخره، نان سالم دارای بافت طبیعی، طعم ملایم و رنگی تیره تر نسبت به نان های تهیه شده از آرد سفید است. مصرف منظم این نان نقش مهمی در تامین انرژی پایدار بدن، حفظ سلامت قلب و جلوگیری از خیلی از بیماری های مزمن دارد و انتخابی آگاهانه برای سبک زندگی سالم به حساب می آید.
به طور خلاصه، به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، نان یکی از مواد غذایی پر مصرف در کشور است که بیشتر افراد در یکی از وعده های غذایی خود از این ماده غذایی با ارزش مصرف می کنند و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت جامعه اثر می گذارد. همینطور نمک در نان سالم به مقدار کنترل شده استفاده شده باشد تا از بروز مشکلاتی مانند فشار خون بالا جلوگیری گردد.
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب