اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با تولید پنهان سوسیس و کالباس

اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با تولید پنهان سوسیس و کالباس

به گزارش اسنک، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی اخطار داد.


به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: زیرزمین ها و کارگاه های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور می باشند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند. وی ادامه داد: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی امکانپذیر نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و پروسه تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت به انجام می رسد. رضوی ضمن اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی درباره ی استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، اظهار داشت: این تصاویر در ارتباط با کارگاه های غیر مجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد. وی تاکید کرد: از مردم انتظار داریم قبل از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود. حرف آخر اینکه رضوی ضمن اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی در رابطه با ی استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، عنوان کرد: این تصاویر در ارتباط با کارگاه های بدون مجوز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. وی تصریح کرد: از مردم انتظار داریم پیش از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.


منبع:

1404/08/06
09:47:38
5.0 / 5
20
تگهای خبر: پزشك , خرید , سازمان , سایت
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اسنک در خانه
اسنک snacu.ir