اعلام سیاست سازمان غذا و دارو در صنعت غذایی
به گزارش اسنک، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اصرار داریم مسیر فعالیت تولیدکنندگان حوزه غذایی و آشامیدنی، با نگاه تسهیل گرانه و مبتنی بر پاسخ گویی، کوتاه تر و کارآمدتر شود.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اضافه کرد: هدف از بازبینی در فرایندهای مجوزدهی، تسهیل تولید و توسعه فعالیت واحدهای صنعتی است، بگونه ای که مقتضیات علمی و الزامات ایمنی غذایی در عرصه سلامت حفظ شود اما موانع غیرضروری از مسیر تولیدکنندگان برداشته شود تا روند توسعه صنعت غذا با حفظ سلامت جامعه همزمان جلو برود. وی ضمن اشاره به اهمیت ارتقاء سلامت و کیفیت فرآورده های داخلی، اضافه کرد: در کشور برندهای معتبری داریم که سطح کیفی تولیدات آنها از مرزهای ملی فراتر رفته و به سرمایه ملی تبدیل گشته است. این نشان های تجاری تنها متعلق به شرکتها نیستند، بلکه به کشور تعلق دارند و نماد اعتماد عمومی به توان تولید ملی محسوب می شوند. بهفر اظهار داشت: تسریع در اعطای مجوزها به هیچ عنوان به مفهوم کاهش نظارت نیست. بعد از اعطای مجوز، فرآورده ها به شکل مستمر تحت پایش قرار می گیرند و نمونه برداری های میدانی، آزمون های میکروبی و شیمیایی و بررسی برچسب گذاری با دقت به انجام می رسد تا سلامت و کیفیت محصولات تضمین شود. وی تاکید کرد: سودجستن از تکنولوژی های جدید، داده های علمی و همکاری نزدیک با واحدهای تولیدی سبب شده است نظام حکمرانی ایمنی غذای کشور کارآمدتر از گذشته عمل کند. امروز کیفیت تولید در خیلی از برندهای داخلی در سطحی است که میتوان آنها را برندهای ملی دانست و دفاع از این برندها به مفهوم دفاع از اعتبار و آینده صنعت غذا در کشور است.
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب