مصرف عسل در دوران حاملگی خطری برای جنین ندارد
به گزارش اسنک، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا باعث سقط جنین می شود پاسخ داد.
به گزارش اسنک به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا باعث سقط جنین می شود پاسخ داد. برخی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران حاملگی را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می دانند؛ در صورتیکه تحقیقات علمی نشان میدهد مصرف عسل در مقادیر محدود و سفارش شده توسط متخصص تغذیه، نه فقط خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می تواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد. در عین حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و بنابراین زمینه مبتلا شدن به بیماریهای مزمن را فراهم سازد. بدین سبب تاکید می شود مادران آبستن باید در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بی رویه آنها پرهیز کنند.
خلاصه اینکه با این حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن می تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و ازاین رو زمینه مبتلا شدن به بیماری های مزمن را فراهم سازد.
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب