خاصیت های صبحانه و میان وعده دانش آموزان

خاصیت های صبحانه و میان وعده دانش آموزان

به گزارش اسنک، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت انتخاب درست صبحانه و میان وعده های دانش آموزان در مدرسه تاکید کرد.


به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: انتخاب فرآورده های غذایی سالم و دارای نشان تأیید سازمان غذا و دارو، نقش تعیین کننده ای در تأمین انرژی و ارتقاء تمرکز دانش آموزان دارد. وی با اشاره به ضرورت دقت خانواده ها در خرید اقلام صبحانه و میان وعده دانش آموزان، اضافه کرد: محصولات دارای برچسب اصالت، تاریخ تولید و انقضا معتبر و نشان استاندارد، از مهم ترین معیارهای انتخاب ایمن هستند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: خانواده ها باید از خرید فرآورده های فله ای یا محصولاتی که فاقد مشخصات کامل و مجوز بهداشتی هستند، خودداری کنند؛ چون که این محصولات می توانند سلامت دانش آموزان را به خطر بیاندازند. بهفر تصریح کرد: لبنیات پاستوریزه، آب میوه های دارای مجوز معتبر، نان های بسته بندی سبوس دار و میان وعده هایی مانند مغزها و میوه های تازه، همچون گزینه هایی هستند که علاوه بر ارزش تغذیه ای، ایمنی لازم را هم برای مصرف دانش آموزان دارند. وی بر اهمیت فرهنگ سازی در بین خانواده ها و مدارس تاکید و اشاره کرد: هدف اصلی سازمان غذا و دارو، فراهم کردن بستری است که دانش آموزان بتوانند با اطمینان از ایمنی مواد غذایی مصرفی، روزی پرانرژی و همراه با تمرکز آغاز کنند.


منبع:

1404/06/30
09:29:27
5.0 / 5
26
تگهای خبر: استاندارد , تغذیه , خرید , سازمان
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
لینک دوستان اسنك
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اسنک در خانه
اسنک snacu.ir