ورود اقلام غذایی تاریخ گذشته از مسیر ملوانی
به گزارش اسنک، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، ورود برخی اقلام غذایی از مسیر ملوانی را تهدیدی برای سلامت عمومی دانست.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: این فرآورده ها به سبب نبود امکان رهگیری، کنترل فنی و نظارت سیستمی، در عمل خارج از چارچوب وزارت بهداشت وارد کشور می شوند و می توانند زمینه ساز ورود محصولات تاریخ گذشته، بی کیفیت و جعلی به بازار باشند. وی خاطرنشان کرد: مطابق قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوب ۱۳۴۶، همه این محصولات باید مجوز وزارت بهداشت را گرفتن و مراحل ارزیابی کیفی را طی کنند؛ در حالیکه رویه ملوانی فاقد این الزامات و ابزارهای نظارتی است. بهفر تاکید کرد: ادامه این روند سبب تضعیف نظام رهگیری و اصالت فرآورده ها، افزایش لطمه پذیری زنجیره تامین و اختلال در نظم توزیع رسمی خواهد شد. مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در وضعیت حساس فعلی، حذف فوری اقلام غذایی از لیست کالاهای مجاز در رویه ملوانی باید در اولویت قرار گیرد تا از تهدیدهای احتمالی برای امنیت غذایی و سلامت عمومی پیشگیری شود.
منبع: اسنك
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب