اخطار سازمان غذا و دارو در مورد ساندویچ های سرد

اخطار سازمان غذا و دارو در مورد ساندویچ های سرد

اسنک: سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به اطمینان از سلامت ساندویچ های سرد در فصل تابستان گوشزد نمود.


به گزارش اسنک به نقل از خانه ملت، محمدرضا نصیری، ضمن اشاره به افزایش مصرف ساندویچ های سرد در فصل گرما و ایام سفر، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تاکید و خاطرنشان کرد: ساندویچ های سرد شامل موادی مانند پنیر، گردو و خرما هستند و به سبب نداشتن مرحله پخت یا گرم کردن نهایی، در گروه محصولات با ریسک میکروبی متوسط تا بالا قرار می گیرند. بنابراین، نگهداری آنها در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی گراد ضروری می باشد. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرد از تولید تا مصرف) یا بسته بندی نامناسب، می تواند موجب رشد میکروب ها، فساد سریع و حتی بروز مسمومیت غذایی شود. وی ادامه داد: بازرسان سازمان غذا و دارو بطور مستمر از خطوط تولید ساندویچ های سرد در کارخانه ها و کارگاه ها بازدید می کنند. کنترل کیفیت مواد اولیه، نظارت بر مراحل تولید و بسته بندی، و همین طور حفظ زنجیره سرد در حمل و نقل، از مهم ترین موارد ارزیابی هستند. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب نیز به مصرف کنندگان کمک می نماید تا انتخابی مطمئن داشته باشند. نصیری به شهروندان سفارش کرد: هنگام خرید این محصولات، به سلامت بسته بندی، وجود شماره پروانه ساخت بهداشتی و نگهداری آن در یخچال فروشگاه توجه نمایند. همین طور در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را بوسیله سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی محل زندگی خود گزارش دهند. وی تاکید کرد: سلامت جامعه به مصرف غذای سالم وابسته است و سازمان غذا و دارو خودرا موظف می داند از این سلامت محافظت کند.


منبع:

1404/05/25
13:38:40
5.0 / 5
31
تگهای خبر: استاندارد , پزشك , خرید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir