آیا ملون تراریخته و مضر برای سلامتی است؟
اسنک: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب باور غلط بر اساس مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به سبب تراریخته بودن، مطرح کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه فقط سرطان زا نیست، بلکه به سبب محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می تواند نقش محافظتی در مقابل سرطان ها و خیلی از بیماریهای دیگر داشته باشد.
به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با بهره گیری از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.
ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه فقط سرطان زا نیست بلکه به سبب محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می تواند نقش محافظتی در مقابل سرطان ها و خیلی از بیماریهای دیگر داشته باشد.
همچنین، مطالعات نشان داده اند ملون می تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می دهند که تخم ملون می تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب