محققان توصیه می كنند؛

افزایش عمر زنان با دریافت پروتئین از غذاهای گیاهی

افزایش عمر زنان با دریافت پروتئین از غذاهای گیاهی

به گزارش اسنک، یک مطالعه جدید گزارش می دهد خانمهایی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می کنند، طول عمر بیشتری دارند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند زنان با رژیم های غذایی غنی از پروتئین- بخصوص از منابع گیاهی- به بیماری های مزمن کمتری مبتلا می شوند و به صورت کلی از پیری سالم تر لذت می برند.
به طور کلی، خانمهایی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می کردند، ۴۶ درصد بیشتر احتمال داشت که در سالهای آخر زندگی شان سالم باشند.
«آندرس آردیسون کورات»، محقق ارشد از مرکز تحقیقات تغذیه انسانی دانشگاه تافتس در بوستون، اظهار داشت: «مصرف پروتئین در میانسالی با ارتقای سلامتی در بزرگسالی مرتبط بود.»
وی در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «ما همینطور دریافتیم که منبع پروتئین مهم می باشد. به نظر می آید دریافت بیشتر پروتئین از منابع گیاهی در دوران میانسالی، بعلاوه مقدار کمی پروتئین حیوانی، برای سلامتی و بقای خوب در سنین بالاتر مفید می باشد.»
برای این مطالعه، محققان داده های خود گزارش شده از بیشتر از ۴۸۰۰۰ زن شرکت کننده در مطالعه سلامت پرستاران از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۶ را تحلیل و بررسی کردند.
این زنان بین سنین ۳۸ تا ۵۹ سال وارد مطالعه شدند و در ابتدا از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار بودند.
تیم تحقیق نظرسنجی هایی را که رژیم غذایی شرکت کنندگان را ردیابی می کرد، ارزیابی کردند و سپس این اطلاعات را با ابتلاء زنان به بیماری های مزمن یا از دست دادن عملکرد فیزیکی یا سلامت روان مقایسه کردند.
نتایج نشان داده است که محققان به صورت قابل توجهی بیماری قلبی، سرطان و دیابت را در خانمهایی که پروتئین بیشتری از منابعی مانند میوه ها، سبزیجات، نان، لوبیا، حبوبات و ماکارونی در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، کمتر یافتند.
به گفته محققان، خانمهایی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف کرده بودند، زوال کمتری در سلامت شناختی و روانی خود داشتند.
با این حال، داده ها نشان داده است خانمهایی که پروتئین حیوانی بیشتری مصرف می کردند، با افزایش سن ۶ درصد کمتر احتمال داشت که سالم بمانند.
به گفته محققان، پروتئین حیوانی در سنین بالاتر با محدودیت های فیزیکی کمتری همراه بود، اما پروتئین گیاهی ارتباط قوی تر و ثابت تری با سلامت جسمی و روانی پایدار در آینده داشت.
به عنوان مثال، مصرف بیشتر پروتئین گیاهی با سطوح پایین تر کلسترول بد LDL، فشار خون و حساسیت به انسولین همراه بود که همه خبرهای خوبی برای سلامت قلب زنان هستند.
از سوی دیگر، به قول محققان، مصرف بیشتر پروتئین حیوانی با سطوح بالاتری از این عوامل خطر مرتبط بود.
به طور کلی، یافته های این تیم از سفارش هایی حمایت می کند که زنان بیشتر پروتئین خویش را از منابع گیاهی به همراه کمی ماهی و پروتئین حیوانی برای تأمین آهن و ویتامین B۱۲ دریافت نمایند.

1402/11/03
15:56:36
5.0 / 5
268
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir