نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد؛

مصرف دو وعده گوشت در هفته ریسک دیابت را بیشتر می کند

مصرف دو وعده گوشت در هفته ریسک دیابت را بیشتر می کند

اسنک: طبق یک مطالعه جدید، تنها مصرف دو وعده گوشت قرمز در هفته- فرآوری شده یا فرآوری نشده- می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را تا 62 درصد افزایش دهد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «شیائو گو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می گوید: «افزایش نسبی مصرف گوشت، حتی با دو وعده گوشت قرمز در هفته با افزایش ریسک ابتلاء به دیابت هم راه است. یافته های ما نشان میدهد که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مصرف متوسط غذاهای لبنی، خطر ابتلاء به دیابت را می کاهد.»
گو اظهار داشت: «یک وعده گوشت قرمز فرآوری نشده حدود ۸۵ گرم گوشت گاو یا بره است. یک وعده گوشت قرمز فرآوری شده حدود ۲۸ گرم بیکن یا ۵۷ گرم هات داگ، سوسیس، سالامی، یا سایر گوشت های قرمز فرآوری شده است.»
او اظهار داشت: «گوشت قرمز به طور معمول سرشار از چربی اشباع شده است و چربی اشباع نشده چندگانه کمی دارد.»
وی توضیح داد: «مطالعات نشان داده است که چربی اشباع شده می تواند عملکرد سلول های بتا و حساسیت به انسولین را کم کند که منجر به دیابت نوع ۲ می شود.»
گو اظهار داشت: «گوشت قرمز همین طور دارای میزان بالایی از آهن هِم است که استرس اکسیداتیو و مقاومت به انسولین را بیشتر می کند و عملکرد سلول های بتا را بوسیله محصول جانبی ترکیبات اکسید نیتریک مختل می کند. در مورد گوشت های قرمز فرآوری شده، نیترات ها و فرآورده های جانبی آن نیز زیاد است که موجب اختلال عملکرد سلولی و مقاومت به انسولین می شود.»
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های مربوط به حدود ۲۱۷۰۰۰ شرکت کننده را جمع آوری کردند.
رژیم غذایی آنها تا ۳۶ سال با پرسشنامه های غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. در طول این مدت بیش از ۲۲۰۰۰ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.
افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.
تیم تحقیق دریافت که هر وعده اضافه مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده با ۴۶ درصد خطر بیشتر و هر وعده اضافه روزانه گوشت قرمز فرآوری نشده با ۲۴ درصد افزایش ریسک مرتبط می باشد.
آنها پی بردند که جایگزینی روزانه یک وعده گوشت قرمز با پروتئین دیگری مانند آجیل یا حبوبات می تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کم کند. بگفته پژوهشگران، جایگزینی با یک وعده لبنیات، ممکنست خطر ابتلاء به این بیماری را تا ۲۲ درصد کم کند.
گو اظهار داشت: «پروتئین های گیاهی مانند آجیل و حبوبات همچون سالم ترین منابع پروتئینی هستند.»
وی اظهار داشت: «پیشگیری از دیابت مهمست برای اینکه این بیماری به خودی خود یک دفعه جدی است و همین طور یک عامل خطر اصلی برای بیماریهای قلبی عروقی و کلیوی، سرطان و زوال عقل است.»
او اظهار داشت: «یافته های ما قویاً تأیید می کند که اتخاذ این راه حل غذایی به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و نتایج آن در افراد کمک می نماید، که در نهایت سلامت و رفاه مردم را در سرتاسر جهان بهبود می بخشد.»


منبع:

1402/08/06
14:09:07
5.0 / 5
202
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
لینک دوستان اسنك
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir