رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛
        زیاده روی در مصرف نمک چه عارضه هایی دارد
        
        اسنک: رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از عوامل موثر در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی نام برد.
        
        به گزارش اسنک به نقل از مهر، فرشته فزونی، با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، اظهار داشت: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی و عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به گفته ی ایشان، این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، نیز می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی اشاره کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کم شود در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می کند. رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید به والدین سفارش کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ های خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان بهره گیرند و فرزندان خودرا از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.
 منبع: snacu.ir
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب اسنک را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب