یافته جدید محققان؛

مصرف دوز بالای امگا3 سبب کاهش علایم ام اس می شود

مصرف دوز بالای امگا3 سبب کاهش علایم ام اس می شود

اسنک: پژوهشگران تأثیر مکمل اسید چرب اُمگا 3 را بر روی مدلهای موش مبتلا به بیماری ام اس بررسی کردند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، آنها دریافتند که دوزهای بالاتر اُمگا ۳ شروع بیماری ام اس را به تعویق می اندازند، فواصل زمانی عود بیماری را بیشتر می کند و شدت علایم را کم می کند.
بیماری ام اس، یک بیماری مزمن است که در آن سیستم ایمنی بدن به لایه چربی که اطراف اعصاب میلین را می پوشاند، حمله می کند. این رویداد به نوبه خود توانایی اعصاب در حمل سیگنال را کم می کند.
علائم MS شامل مشکلات بینایی، لرزش و تغییرات عاطفی است. در صورتیکه علت این بیماری ممکنست در بیماران متفاوت باشد، تصور می شود که از پاسخ التهابی ناشی می شود.
در حالی که ارتباطی بین مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ و بهبود کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به MS وجود دارد، مکانیسم های اساسی ناشناخته هستند.
برخی از تحقیقات نشان می دهد که رژیم های غذایی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ با نرخ پایین تر ابتلاء به MS مرتبط هستند و دارای خواص سلامت ضد التهابی و عصبی مفید هستند.
اخیراً، پژوهشگران بررسی کردند که چگونه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ پاسخ التهابی در موش ها را کم می کند.
آنها دریافتند که Docosahexaoyl اتانول آمید (DHEA)، یک ترکیب لیپید حاصل از اسید Docosahexaenoic موجود در روغن ماهی، ممکنست پاسخ سلول T ایمنی را کاهش داده و در نتیجه التهاب مربوط به ام اس را کم کند.
برای شروع، پژوهشگران بررسی کردند که چگونه DHEA بر پاسخ سلول T در سلول های جدا شده از موش ها تأثیر می گذارد. آنها دریافتند که DHEA هنگام مصرف با دوز بالا، نشانگرهای التهابی را کم می کند. DHEA همین طور درصد سلول های T بیماری زا را کم کرد.
در مرحله بعد، پژوهشگران بررسی کردند که آیا پیشرفت بیماری ام اس بر سطح DHEA در موش ها تأثیر می گذارد یا خیر. آنها دریافتند که در طول پیشرفت بیماری ام اس، سطح DHEA در نخاع و طحال متفاوت می باشد اما در مغز نه.
با انجام آزمایشات بیشتر، آنها دریافتند موش هایی که با DHEA تحت درمان قرار می گیرند، نشانگرهای التهابی کمتری نسبت به گروه کنترل دارند.
نتایج نشان میدهد که DHEA به احتمال زیاد التهاب را می کاهد و در نتیجه علایم ام اس با کاهش تعداد سلول های T بیماری زا در سیستم عصبی، کاهش پیدا می کند.
محققان نتیجه گرفتند که DHEA ممکنست شدت بیماری ام اس را کم کند و بدین سبب ممکنست به رژیم های غذایی اضافه شود تا بتواند درمان های موجود را برای این بیماری تکمیل کند.



منبع:

1402/01/01
20:36:15
5.0 / 5
414
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir