توصیه محققان؛

۵ خوراکی که در تقویت سلامت قلب موثرند

۵ خوراکی که در تقویت سلامت قلب موثرند

به گزارش اسنک، حفظ سلامت قلب فواید بی شماری دارد، همچون کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، حمله قلبی و حتی زوال عقل.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، خوردن غذاهای سالم یکی از گامهای بزرگ برای حفاظت از قلب است. خیلی از مردم رژیم غذایی خویش را نادیده می گیرند تا وقتی که در سنین بالاتر گرفتار علایم قلبی عروقی شوند.
در ادامه پنج مورد از بهترین مواد غذایی برای سلامت قلب عنوان می شود.
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی بالاترین درصد چربی تک غیراشباع است که به قول انجمن قلب آمریکا برای قلب عالی است. این ماده خوراکی به کاهش کلسترول بد LDL و افزایش کلسترول خوب HDL کمک می نماید. شما باید بین ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری در روز مصرف کنید، چونکه روغن زیتون سرشار از چربی است.
کینوآ
به گفته مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، کینوا همچون غلات غنی از فیبر و بدون گلوتن از آمریکای جنوبی است که حاوی آنتی اکسیدان ها و تمام ۹ اسید آمینه ضروری می باشد. آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه به محافظت و ترمیم سلول ها و کاهش خطر بیماری کمک می کنند. بعلاوه، فیبر امکان دارد کلسترول و فشار خون را کم کند.
یک متاآنالیز مطالعاتی نشان داد که خوردن کینوا وزن بدن، سطح LDL و چندین عامل پرخطر کلیدی دیگر برای بیماری های قلبی عروقی را می کاهد. سازمان قلب آمریکا مصرف حداقل سه وعده غلات کامل مانند کینوا را در روز سفارش می کند.
لوبیا سیاه
به گفته مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده، لوبیا سیاه سرشار از فیبر است که به بدن کمک می نماید سطح کلسترول سالم را حفظ کند و خطر بیماری قلبی را کم کند. همینطور پروتئین بالایی دارد، بنابراین است که گاهی اوقات از آنها بعنوان یک "ابر غذا" یاد می شود. متخصصان خوردن حدود ۱ تا ۳ فنجان لوبیا در هفته را سفارش می کنند. انواع کم نمک می تواند بخصوص برای سلامت قلب مفید باشد.
گردو
گردو حاوی مقدار زیادی اسید آلفا لینولنیک است که در بدن به انواع خاصی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ تبدیل می شود. اسیدهای چرب اُمگا ۳ به روش های مختلفی همچون کاهش چربی های تری گلیسیرید در بدن به حفاظت از سلامت قلب کمک می نماید.
علاوه بر این، مطالعه اخیر نشان داد که مصرف منظم گردو به مدت دو سال، یک نشانگر التهابی کلیدی در رابطه با بیماری عروق کرونر قلب را می کاهد. از آنجاییکه گردو کالری بالایی دارد، تلاش کنید اندازه سهم خویش را به کمتر از یک فنجان در هفته محدود کنید.
ماهی سالمون
ماهی سالمون نه تنها حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب است، بلکه این ماهی صورتی همینطور دارای مقدار زیادی ویتامین B۶ است که به حفظ تعادل اسید آمینه ای به نام هموسیستئین برای سلامت مطلوب قلب کمک می نماید.
ماهی سالمون همینطور چربی اشباع شده کمی دارد و انجمن قلب آمریکا خوردن دو وعده (۸۵ گرم) در هفته را جهت کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته سفارش می کند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/12/05
10:47:30
5.0 / 5
746
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir