یافته جدید پژوهشی؛

ارتباط مصرف گوشت با ریسک مبتلا شدن به بیماری ام اس

ارتباط مصرف گوشت با ریسک مبتلا شدن به بیماری ام اس

به گزارش اسنک تحقیقات نشان می دهد خوردن گوشت بیشتر و بروز تغییرات در خون، سیستم ایمنی و اکولوژی روده همگی با علایم بدتر ام اس مرتبط هستند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تعدادی از پژوهشگران دانشگاه کنتیکت آمریکا گزارش می دهند که خوردن گوشت بیشتر، داشتن تعداد کمتر باکتری های خاص در روده و وجود تعداد بیشتری از سلول های ایمنی خاص در خون، همگی با بیماری ام اس مرتبط هستند.
ام اس، یک بیماری خودایمنی است که کمتر از ۳ میلیون نفر در سرتاسر جهان مبتلا به آن هستند. بیماری ام اس در مناطق خاص، بخصوص در عرض های جغرافیایی میانی شمالی شایع تر است، که نشان داده است جغرافیا، که می تواند شامل رژیم غذایی هم باشد، به شکلی با این بیماری مرتبط می باشد. اما کشف رابطه دقیق بین رژیم غذایی، پاسخ ایمنی و ام اس دشوار بوده است.
بدیهی است که ام اس یک بیماری خود ایمنی است که در آن بدن به پوشش عایقی اطراف اعصاب خود حمله می کند. هنگامی که پوشش عایقی به اندازه کافی صدمه می بیند، اعصاب مانند سیم هایی با عایق فرسوده بد کار می کنند. اما آنچه در وهله اول بدن را به حمله به عایق در سیستم عصبی تحریک می کند ناشناخته است.
شواهد بیشتر از آن حکایت می کند که باکتری ها امکان دارد در این حوزه دخیل باشند. باکتری هایی که در روده ما زندگی می کنند می توانند بر سیستم ایمنی بدن ما تاثیر بگذارند و آنچه می خوریم می تواند بر باکتری های روده ما تاثیر بگذارد.
دکتر «یانجیائو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، به مطالعه رابطه بین میکروبیوم روده، سیستم ایمنی، رژیم غذایی و متابولیت های خون در ۴۹ داوطلب (۲۵ بیمار ام اس و ۲۴ داوطلب سالم) پرداخت.
ژو در اینباره می گوید: «ما دریافتیم برخی از باکتری روده با ام اس و شدت ناتوانی بیماران ام اس مرتبط هستند.»
قوی ترین پیوند سیستمیک که محققان دریافتند در ارتباط با خوردن گوشت است. تجزیه و تحلیل آنها مصرف بیشتر گوشت را با کاهش جمعیت باکتری های معروف به Bacteroides thetaiotaomicron در اکولوژی روده افراد مرتبط دانست. B.thetaiotaomicron با هضم کربوهیدرات های ناشی از سبزیجات مرتبط می باشد.
مصرف بیشتر گوشت، که در بیماران ام اس مشاهده شد، همینطور با افزایش سلول های T-helper ۱۷ در سیستم ایمنی بدن آنها مرتبط بود.
نتایج حاکی از آن بود که در بیماری ام اس، مشکلی در باکتری های روده افراد وجود دارد که آنها را از سیستم ایمنی جدا می کند و منجر به افزایش سلول های T-helper ۱۷ و حملات خود ایمنی به سیستم عصبی می شود.
محققان امیدوارند که بیشتر به دلیل و معلول بین رژیم غذایی، اکوسیستم های باکتریایی در روده و پاسخ ایمنی پی ببرند و به صورت بالقوه به پیشگیری یا کاهش علایم ام اس در افراد مبتلا به این بیماری کمک نمایند.



منبع:

1400/11/18
11:49:41
5.0 / 5
966
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir