یافته محققان آلمانی؛

کمبود آهن در رژیم غذایی منجر به بیماری قلبی می شود

کمبود آهن در رژیم غذایی منجر به بیماری قلبی می شود

بگفته پژوهشگران اروپایی، آهن برای سلامتی بسیار مهمست و مقدار کم آن در رژیم غذایی ممکنست منجر به بیماری قلبی شود.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران دانشگاه پزشکی هامبورگ آلمان، وجود میزان کافی آهن در رژیم غذایی می تواند از یک مورد از هر ۱۰ مورد جدید ابتلاء به بیماری قلبی در افراد میانسال پیشگیری کند.
دکتر «بندیکت شراگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «یافته های ما نشان میدهد که کمبود آهن ممکنست هدف مناسبی برای اقدامات پیشگیرانه در جمعیت عمومی باشد.»
به گفته شراگ، «ارتباط بین فقر آهن و بیماری قلبی معین نیست اما آهن برای ایجاد تعادل در بدن و متابولیسم انرژی لازم است که می تواند یک ارتباط بالقوه باشد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «افرادی که کمبود آهن دارند به طور معمول به اندازه کافی از مواد معدنی در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنند یا نمی توانند آهن دریافتی خودرا فرآوری کنند.»
غذاهای غنی از آهن شامل گوشت؛ مرغ؛ تخم مرغ؛ غذاهای دریایی همچون ماهی تن، صدف و میگو؛ سبزیجاتی مانند اسفناج و سیب زمینی شیرین و لوبیا هستند. سایر منابع غذایی خوب شامل نان و ماکارونی غنی شده و میوه هایی مانند توت فرنگی و هندوانه است.
مطالعات قبلی نشان داده بود که بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی با فقر آهن بیشتر از دیگران در بیمارستان بستری می شوند یا می میرند.
به گفته پژوهشگران، فقر آهن با ۲۴ درصد افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی، ۲۶ درصد افزایش ریسک مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و ۱۲ درصد افزایش ریسک مرگ به هر علتی هم راه است.


1400/07/26
09:11:31
5.0 / 5
303
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir