در نشست كارگروه سلامت و امنیت غذایی مطرح شد؛

پیشگیری از پخت نان سنگك با آرد تافتون و لواش

پیشگیری از پخت نان سنگك با آرد تافتون و لواش

به گزارش اسنك ششمین نشست كارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی با حضور رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و معاون دادستانی كل كشور و تعدادی از مدیران ستادی برگزار گردید.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، در این جلسه به بررسی برخی موضوعات در رابطه با سلامت مردم همچون برقراری تضمین برای تأمین یدات پتاسیم مورد نیاز کارخانجات که هم اکنون انحصاری شده است و پیشگیری از تهیه نان سنگگ با آرد تافتون و لواش پرداخته شد. همینطور در ششمین نشست کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، چگونگی برخورد قضائی با برگزار کنندگان مراسم عزا و عروسی که باعث شدت انتشار کرونا می شود و هم مبحث ابلاغ بخشنامه یکی از دادستان های کشور در مورد مجرم دانستن صاحبان عروسی و متوفی که اینگونه مراسم را برگزار می نمایند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

1399/04/19
15:57:10
5.0 / 5
2193
تگهای خبر: امنیت , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir