مطالعات نشان می دهد؛

ارتباط مصرف غذاهای سرخ كرده با مرگ قلبی ناگهانی

ارتباط مصرف غذاهای سرخ كرده با مرگ قلبی ناگهانی

تحقیق جدید نشان میدهد بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، در مطالعه حاضر پژوهشگران دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبرو هستند.
همچنین افرادی که از رژیم های شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی های شیرین پیروی می کردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.
در یک مطالعه جدید، پژوهشگران ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی های شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا کردند.
به گفته پژوهشگران، فرد می تواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خودرا بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد می کنند که مردم از انواع میوه ها و سبزیجات، لبنیات کم چربی، غلات کامل، انواع پروتئین ها و چربی های اشباع نشده استفاده کنند.
تحقیقات نشان داده رژیم غذایی مدیترانه ای که بر حبوبات، سبزیجات، میوه ها، ماهی و غلات متمرکز است، می تواند در مقابل بیماریهای قلبی عروقی نقش محافظتی داشته باشد.
در مطالعه فعلی، رژیم غذایی ۳۰، ۲۳۹ فرد ۴۵ سال به بالا بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی گردید.

1400/04/14
10:11:58
5.0 / 5
1219
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir