یافته محققان چینی؛

میان وعده های نشاسته ای خطر بیماری قلبی را می افزایند

میان وعده های نشاسته ای خطر بیماری قلبی را می افزایند

نتایج تحقیقات نشان داد مصرف میان وعده های نشاسته ای حاوی سیب زمینی یا سایر نشاسته ها پس از هر وعده غذایی حداقل 50٪ خطر مرگ و میر و 44-57٪ خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را بیشتر می کند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، همین طور این تحقیقات نشان داد خوردن میوه، سبزیجات یا لبنیات در وعده های غذایی مشخص با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان یا هر علتی هم راه است.
به گفته پژوهشگران، خوردن میوه به همراه ناهار، سبزیجات هنگام شام و یک میان وعده لبنی در عصر با کاهش خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از تمام علل مرتبط می باشد.
محققان عنوان می کنند داشتن یک ناهار غربی که به طور معمول حاوی مقدار زیادی غلات تصفیه شده، پنیر و گوشت پخته شده است با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از آن هم راه است. «یینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی هاربین چین، در این زمینه می گوید: «مردم بطور فزاینده ای در مورد آنچه می خورند و همین طور هنگام خوردن غذا نگران هستند. تیم ما به دنبال درک بهتر اثرات غذاهای مختلف هنگام مصرف در وعده های غذایی معین است.» تیم تحقیق، نتایج ۲۱، ۵۰۳ شرکت کننده در نظرسنجی ملی بررسی سلامت و تغذیه را از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ در ایالات متحده برای ارزیابی الگوهای رژیم غذایی در تمام وعده های غذایی تجزیه و تحلیل کردند. برای تعیین نتایج، پژوهشگران از داده های مرکز ملی پیشگیری و کنترل بیماری در ایالات متحده در مورد شاخص ملی مرگ برای شرکت کنندگان که به سبب بیماری قلبی عروقی، سرطان یا هر علتی تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ فوت کرده بودند، استفاده کردند. پژوهشگران با تجزیه و تحلیل نوع غذا در وعده های مختلف غذایی، الگوی غذایی شرکت کنندگان را دسته بندی کردند. برای وعده های اصلی غذایی، سه الگوی غذایی اصلی برای وعده صبحگاهی مشخص شد: صبحانه غربی، صبحانه نشاسته ای و صبحانه میوه ای. ناهار غربی، ناهار سبزیجات و ناهار میوه بعنوان الگوهای اصلی رژیم غذایی برای وعده غذایی در اواسط روز مشخص شدند. شام غربی، شام سبزیجات و شام میوه بعنوان الگوهای اصلی رژیم غذایی برای عصرانه مشخص شد. برای میان وعده ها، میان وعده های دانه ای، میان وعده های نشاسته ای، میان وعده های میوه ای و میان وعده های لبنی بعنوان الگوهای اصلی میان وعده در میان وعده های غذایی مشخص شدند. پژوهشگران خاطرنشان کردند که الگوی غذایی غربی حاوی نسبت بالاتری از چربی و پروتئین است که مشابه خیلی از وعده های غذایی آمریکای شمالی است. شرکت کنندگان در گروه ناهار غربی، بیشترین مصرف غلات تصفیه شده، چربی های جامد، پنیر، قندهای افزودنی و گوشت پخته شده را داشتند. شرکت کنندگان در گروه ناهار مبتنی بر میوه بیشترین وعده غلات، میوه ها، ماست و آجیل را مصرف کردند. شرکت کنندگان در گروه شام مبتنی بر سبزیجات بیشترین وعده سبزیجات سبز تیره، سبزیجات قرمز و نارنجی، گوجه فرنگی، سایر سبزیجات و حبوبات را مصرف کردند. شرکت کنندگانی که میان وعده های نشاسته ای مصرف می کردند بیشترین وعده سیب زمینی سفید را مصرف داشتند. یافته ها نشان داد: • خوردن یک ناهار غربی (معمولاً حاوی غلات تصفیه شده، پنیر، گوشت پخته شده) با افزایش ۴۴ درصدی خطر مرگ بیماری قلبی عروقی همراه بود. • خوردن یک ناهار مبتنی بر میوه با ۳۴٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی همراه بود. • خوردن یک شام مبتنی بر سبزیجات به ترتیب با کاهش ۲۳٪ و ۳۱٪ مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر علت همراه بود. و • مصرف میان وعده ای حاوی نشاسته زیاد بعد از هر وعده غذایی با ۵۰-۵۲٪ افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از تمام علل و ۴۴-۵۷٪ افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی همراه بود.

1400/04/05
19:52:32
5.0 / 5
1157
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir