تغییر در عادات غذایی تا ۷۰ درصد بار سرطان روده را می كاهد

تغییر در عادات غذایی تا ۷۰ درصد بار سرطان روده را می كاهد

اسنک: متخصصان علوم پزشکی آمریکا در مطالعه ای بار دیگر هشدار دادند که بین مصرف رژیم غذایی سرشار از چربی و خطر مبتلاشدن به سرطان روده ارتباط آشکاری وجود دارد.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، نتایج یک بررسی نشان داد: مصرف رژیم های غذایی پرچرب می تواند سبب بروز پدیده های گوناگون مولکولی شود که در نهایت خطر مبتلاشدن به سرطان روده را به همراه دارد.
از چندین دهه گذشته، پزشکان و متخصصان رژیم درمانی با استناد به تاثیر نامطلوب رژیم های غذایی پرچرب بر سلامت و تعدادی از دلیلهای اصلی مرگ و میر در ایالات متحده همچون دیابت، بیماریهای قلبی و سرطان به افراد سفارش کرده اند که مصرف اینگونه مواد غذایی را محدود کنند.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها در آمریکا تصور می شود که ترکیبهای خوراکی موجود در رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع مانند گوشت قرمز از عوامل خطر سرطان روده بزرگ هستند. این باور وجود دارد که رژیم غذایی بطور شایان توجهی بر خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ تاثیر می گذارد و تغییر در عادات غذایی ممکنست تا ۷۰ درصد بار سرطان را کم کند.
از سایر عوامل خطرزای اپیدمیولوژیک شناخته شده می توان به سابقه خانوادگی، بیماری التهابی روده، استعمال سیگار و دیابت نوع دو اشاره نمود.
پژوهشگران آمریکایی اظهار داشتند: اما از بین تمام عوامل خطرزا که خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را بیشتر می کند، رژیم غذایی یکی از شاخصهای محیطی و سبک زندگی است که بسادگی و با تغییر در رفتار افراد و عادات تغذیه قابل کنترل است. شواهد اپیدمیولوژیکی وجود دارد که حاکی از ارتباط قوی بین چاقی و افزایش ریسک تومور است.
به گزارش اسنک به نقل از هندوستان تایمز، نوع رژیم غذایی فاکتوری است که به چرخه چاقی و سرطان روده بزرگ کمک می نماید. تصور می شود سلولهای بنیادی روده دروازه ای است که در صورت سازگاری با رژیم های غذایی پرچرب، تشکیل تومور روده را فراهم ساخته و خطر سرطان را بیشتر می کند.




منبع:

1400/03/23
22:32:26
5.0 / 5
1234
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir