مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد؛
تغذیه نوجوانان روزه دار چگونه باشد
اسنک: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در رابطه با تغذیه نوجوانان روزه دار در ماه مبارک رمضان نکاتی را متذکر شد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به سفارش های تغذیه ای روزه داری در وضعیت خاص و گروه های ویژه، اضافه کرد: نوجوانانی که به سن تکلیف رسیده و توان جسمی کامل دارند و به عبارت دیگر وزن و قد متناسب با سن خودرا دارند، برمبنای تکلیف دینی باید با رعایت نکاتی روزه کامل بگیرند. وی با اعلان اینکه نوجوانان هنگام روزه داری از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب کنند چون مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری آنها را در طول روز می کاهد، اظهار نمود: نوجوانانی که سال نخست روزه داری را شروع می کنند به سبب گذراندن دوران رشد به توجهات بیشتری نیاز دارند. رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی بسیار مهم و ضروری است؛ منابع خوب پروتئینی (انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات) باید در برنامه غذایی آنها گنجانده شود. عبداللهی افزود: همین طور والدین باید از دریافت کافی گروه شیر و لبنیات در این افراد مطمئن شوند؛ نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع هله هوله ها و مواد غذایی کم ارزش دارند که فقط پر کننده معده هستند که در روزهای روزه داری نباید مصرف شوند. مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: این گروه سنی از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 همچون انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند، در روزهای روزه داری به مقدار کافی مصرف کنند.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب