در وبینار علمی تغذیه با شیر مادر مطرح شد؛

شیر مادر غذای تجدید پذیر طبیعی است

شیر مادر غذای تجدید پذیر طبیعی است

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تغذیه با شیر مادر را غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست، ایمن و سبز برشمرد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر، وبینار علمی «مزایای تغذیه با شیر مادر در اپیدمی کووید ۱۹» توسط گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در ابتدای این وبینار که ویژه پزشکان عمومی بود، فرناز اهدایی وند مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هزار روز اول زندگی هر فرد یعنی از حاملگی تا دومین سالگرد تولد را روزهایی حساس و طلایی در زندگی برشمرد که نقش بی نظیری در آینده فرد، اجتماع و کشور دارد.
به گفته وی، شیرخوارانی که از ساعت اول تولد، تغذیه با شیر مادر را آغاز کرده و چیزی جز شیر مادر از زمان تولد تا شش ماهگی دریافت نمی کنند، بهترین شروع زندگی را خواهند داشت.
اهدایی وند، عرضه مراقبت های بهداشتی درمانی از راه تیمی هماهنگ و منسجم را سبب استقامت در حلقه های زنجیره سلامت مادر، جنین و کودک ذکر کرد.
وی، تغذیه با شیر مادر را غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست، ایمن و سبز برشمرد. چونکه بدون آلودگی، تولید زباله و احتیاج به بسته بندی، ساخته شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
اهدایی وند در ادامه در مورد مزایای برقراری تماس پوستی مادر و نوزاد و ساعت اول شیردهی به خصوص در اپیدمی کووید ۱۹، راه های انتقال عفونت به نوزاد، تعریف نوزاد مشکوک و یا مبتلا به کرونا، شیوه ختم حاملگی در مادر مبتلا به بیماری کووید ۱۹، اندیکاسیون های انجام یا عدم انجام تماس پوستی مادر و نوزاد، تغذیه با شیر مادر و احیای نوزاد توضیحاتی عرضه داد.


منبع:

1399/11/23
13:20:45
0.0 / 5
313
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir