سفارش های وزارت بهداشت برای شب یلدا

سفارش های وزارت بهداشت برای شب یلدا

به گزارش اسنک، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: مصرف آجیل در شب یلدا مشکلی ندارد، اما خرید تازه و پرهیز از آجیل شور ضرورت دارد.


احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفت و گو با گزارشگر مهر ضمن اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا و افزایش مصرف آجیل در این ایام اظهار داشت: شب یلدا یکی از سنت های خوب و ریشه دار فرهنگی ماست که تمرکز آن بر دورهمی های خانوادگی و مصرف میوه هایی مانند هندوانه و خصوصاً انار است؛ میوه ای که در فصل خود قرار دارد و فواید زیادی برای سلامت دارد. وی ادامه داد: مصرف آجیل در یک شب، حتی اگر کمی بیش از حد معمول باشد، به تنهایی مشکل خاصی برای سلامت ایجاد نمی کند و نگرانی زمانی مطرح می شود که مصرف زیاد آجیل بصورت مداوم و در طولانی مدت صورت گیرد و با عنایت به قیمت بالای آجیل، اغلب خانواده ها مصرف روزانه بالایی ندارند و زیاده روی در یک شب، صدمه زا نخواهد بود.

شب یلدا؛ مجالی برای دورهمی و تغذیه سالم

اسماعیل زاده با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل خاطرنشان کرد: آجیل ها جز مواد غذایی پرخطر از نظر آلودگی به قارچ و کپک هستند، چونکه دانه های روغنی محسوب می شوند و بدین سبب مردم حتما آجیل را از مراکز معتبر و آجیل فروشی هایی تهیه کنند که فروش بالایی دارند و محصول در آنها ماندگاری طولانی ندارد و شرایط بهداشتی به درستی رعایت می شود.
وی افزود: سفارش ما استفاده از آجیل خام یا در نهایت بو داده بدون نمک است و آجیل های شور به سبب نمک بالا، خصوصاً برای بیماران قلبی، کلیوی و افراد دچار فشار خون مناسب نیستند و باید با احتیاط مصرف شوند.

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه ضمن اشاره به میزان مصرف مناسب آجیل اظهار داشت: آجیل ها کالری بالایی دارند، اما مصرف متعادل آنها مفیدست و سفارش می شود در طول سال روزانه حدود ۱۰ تا ۱۵ عدد از مغزهایی مانند پسته، بادام یا فندق مصرف شود. مصرف زیاد و مداوم، مانند خوردن مقادیر بالا در هر روز، می تواند برای سلامت مضر باشد. او در آخر اشاره کرد: با عنایت به افزایش قیمت آجیل، برخی افراد ممکنست به سراغ فروشگاه هایی بروند که فروش کمتری دارند و آجیل آنها مدت زیادی در انبار مانده است و این مساله می تواند خطر آلودگی و فساد محصول را افزایش دهد، بدین سبب انتخاب محل خرید مطمئن، مهم ترین نکته برای مصرف ایمن آجیل شب یلداست.
بطور خلاصه احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفت و گو با گزارشگر مهر ضمن اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا و افزایش مصرف آجیل در این ایام گفت: شب یلدا یکی از سنت های خوب و ریشه دار فرهنگی ماست که تمرکز آن بر دورهمی های خانوادگی و مصرف میوه هایی مانند هندوانه و بویژه انار است؛ میوه ای که در فصل خود قرار دارد و فواید زیادی برای سلامت دارد. اسماعیل زاده با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل تصریح کرد: آجیل ها جز مواد غذایی پرخطر از نظر آلودگی به قارچ و کپک هستند، چراکه دانه های روغنی محسوب می شوند و به این دلیل مردم حتماً آجیل را از مراکز معتبر و آجیل فروشی هایی تهیه کنند که فروش بالایی دارند و محصول در آنها ماندگاری طولانی ندارد و شرایط بهداشتی به درستی رعایت می شود.

منبع:

1404/09/27
12:14:15
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بیمار , تغذیه , خرید , سالم
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اسنک در خانه
اسنک snacu.ir