طعم دهنده ای که مزه مرگ می دهد به علاوه فیلم

طعم دهنده ای که مزه مرگ می دهد به علاوه فیلم

اسنک: استفاده از افزودنی های غیر مجاز در تهیه غذاهای رستورانی و آشپزخانه ای، یک تهدید جدی برای سلامت جامعه است.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، یکی از افزودنی هایی که ایرانیها بسیار زیاد از آن در تهیه غذا استفاده می نمایند، زعفران است. اما همین محصول کشاورزی خوش رنگ و لعاب، اگر تقلّبی از آب در آید؛ می تواند برای مصرف کننده، خطرناک و عارضه داشته باشد. در بررسی هایی که بازرسان بهداشت محیط از برخی رستوران ها و آشپزخانه های تهیه غذای بیرون بر، سوپرمارکت ها و…، داشته اند، با مواردی از تقلبات افزودنی های غذایی مواجه می شوند. غذا، باآنکه اصلی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتیکه فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می تواند منجر به بیماریهای جدی شود. سالانه بالاتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تکیه بر این که سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به خطرات استفاده مواد غذایی ناسالم اخطار داد. محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که خیلی از محصولات که به نام «عصاره زعفران» در تعدادی از فروشگاه ها و همچنین، فروش اینترنتی عرضه می شوند، فاقد مجوز رسمی و اطلاعات معتبر تولیدکننده هستند و برخی بطورکامل تقلّبی و شیمیایی هستند، بطوریکه سلامت مصرف کننده را تهدید می کنند. بررسی های آزمایشگاهی نشان داده در تولید عصاره زعفران جعلی، از رنگ صنعتی «تارتارازین» که ماده ای سرطان زا و غیرخوراکی است، استفاده می شود. به طور خلاصه، سالانه بیشتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به خطرات استفاده مواد غذایی ناسالم اخطار داد.


منبع:

1404/08/28
10:50:58
5.0 / 5
6
تگهای خبر: اینترنت , بیمار , بیماری , سازمان
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir