اخطار نسبت به افزایش مصرف کافئین در بین دانش آموزان
اسنک: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف کافئین در بین دانش آموزان اخطار داد.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، عبداعبدالعظیم بهفر اظهار داشت: مصرف نوشیدنی های انرژی زا، قهوه، نوشابه های گازدار و شکلات های صنعتی می تواند تأثیرات منفی بر سلامت جسمی و روانی نوجوانان داشته باشد. وی ادامه داد: مطالعات علمی نشان داده است مصرف بیش از اندازه کافئین سبب اختلال خواب، افزایش اضطراب و بی قراری، بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب، کاهش جذب کلسیم و حتی ایجاد وابستگی می شود. این مسایل می تواند عملکرد تحصیلی دانش آموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تأثیر قرار دهد. بهفر اظهار داشت: خانواده ها و مدارس باید نسبت به آگاه سازی دانش آموزان اقدام نمایند و مصرف نوشیدنی های پرکافئین را محدود کنند. تشویق به مصرف آب، شیر و دمنوش های گیاهی، رعایت خواب کافی و فعالیت بدنی منظم از راهکارهای مؤثر برای کاهش اثرات منفی کافئین است. وی ادامه داد: نظارت بر فروش نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه های پرکافئین در مدارس، ارائه آموزش تدریجی برای کاهش مصرف و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش از برنامه های در حال اجرا می باشد تا سلامت دانش آموزان حفظ شود و تمرکز آنها در مدرسه افزایش یابد. بطور خلاصه این مسائل می تواند عملکرد تحصیلی دانش آموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
منبع: اسنك
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب