زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند
به گزارش اسنک، مشاور اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به زائرین اربعین سفارش کرد از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، یوسف صادقیان امین اظهار داشت: فرآورده های خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینه های مناسب تری برای مسیر طولانی پیاده روی اربعین هستند و زوار باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بسته بندی مطمئن اجتناب کنند. وی ادامه داد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زوار نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، خصوصاً در وضعیت آب وهوایی گرم. صادقیان امین اظهار داشت: استفاده از خنک کننده های یخ دار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد لازم است و بسته بندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای خاصیت های ضد باکتری یا نانویی می تواند احتمال فساد و آلودگی را کم کند. وی همین طور تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، همچون شست وشوی دست ها با آب و صابون قبل از آماده سازی و مصرف غذا، از مهم ترین راهکارهای پیش گیری از بیماریهای ناشی از غذا است. علاوه بر این، استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محل های تهیه و توزیع غذا در موکب ها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زوار است. به طور خلاصه، وی اضافه کرد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائرین نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، به ویژه در وضعیت آب وهوایی گرم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب