زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند

زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند

به گزارش اسنک، مشاور اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به زائرین اربعین سفارش کرد از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند.


به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، یوسف صادقیان امین اظهار داشت: فرآورده های خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینه های مناسب تری برای مسیر طولانی پیاده روی اربعین هستند و زوار باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بسته بندی مطمئن اجتناب کنند. وی ادامه داد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زوار نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، خصوصاً در وضعیت آب وهوایی گرم. صادقیان امین اظهار داشت: استفاده از خنک کننده های یخ دار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد لازم است و بسته بندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای خاصیت های ضد باکتری یا نانویی می تواند احتمال فساد و آلودگی را کم کند. وی همین طور تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، همچون شست وشوی دست ها با آب و صابون قبل از آماده سازی و مصرف غذا، از مهم ترین راهکارهای پیش گیری از بیماریهای ناشی از غذا است. علاوه بر این، استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محل های تهیه و توزیع غذا در موکب ها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زوار است. به طور خلاصه، وی اضافه کرد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائرین نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، به ویژه در وضعیت آب وهوایی گرم.

1404/05/20
10:20:29
5.0 / 5
23
تگهای خبر: بیمار , بیماری , سازمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir