راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک

راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک

به گزارش اسنک، تمشک میوه خوش طعم، سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین و فیبر است. از تقویت قلب و حافظه تا بهبود باروری و بینایی، خواص اعجاب انگیز تمشک را دست کم نگیرید.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، خواص تمشک بسیار زیاد است و یکی از مؤثرترین داروها برای مواجهه با سرطان و چاقی است. تمشک یک میوه خوشمزه و محصول تجاری است که در سراسر دنیا رشد می کند. میوه تمشک دارای رنگ های مختلفی مانند بنفش، طلایی، قرمز و مشکی است که در تهیه مربای میوه و در سالادها استفاده می شود. تمشک منبع غنی ویتامین، فیبر و آنتی اکسیدان است. این میوه حاوی مقادیر کمی سیانیدین، اسید سالیسیلیک، اسید گالیک و اسید کوئرستین است. تمشک میوه ای کم کالری با ارزش غذایی بالا و مقدار زیادی منیزیم است. این میوه بدون کلسترول است و فواید زیادی برای سلامتی دارد

مفید برای عروق و قلب

پتاسیم موجود در تمشک تازه ضربان قلب و فشار خون را تنظیم می کند. توت ها حاوی مقدار زیادی منگنز، مس و آهن هستند – مواد معدنی موردنیاز برای تولید گلبول های قرمز خون (گلبول های قرمز) و ویتامین C به بازسازی و تقویت بافت های مختلف همچون رگ های خونی کمک می نماید.

تأثیر بر باروری

ویتامین C و منیزیم وقتی که به شکل جامع کار می کنند، باروری مرد و زن را بهبود می بخشند. یک نظریه ادعا می کند که آنتی اکسیدان های موجود در تمشک اثرات مفیدی بر کیفیت اسپرم دارند و همینطور خطر سقط جنین را کم می کنند. تمشک تاثیر خوبی بر بدن مادران آبستن و شیرده دارد و بعنوان یک دم نوش گیاهی قادر به تنظیم سیکل قاعدگی، تسکین درد و کاهش شدت خونریزی است. تمشک برای تقویت شیردهی هم مفید می باشد.

تمشک برای تقویت حافظه

با مصرف توت ها میتوان از صدمه مغزی و اختلال حافظه ناشی از تغییرات در رابطه با افزایش سن جلوگیری کرد. مطالعات نشان داده اند که مصرف مکرر انواع توت های غنی از فلاونوئیدها از عملکردهای شناختی بدن پشتیبانی می کند. یکی دیگر از کشفیات دانشمندان اینست که آنتوسیانین ها در ترکیب با کورستین از کاهش قدرت حافظه در رابطه با افزایش سن جلوگیری می کند.

تمشک برای چشم و بینایی

اسید اسکوربیک، ویتامین A و فنل ها تاثیر مفیدی بر چشم دارند. این مواد از غشاهایی که وظیفه آبرسانی چشم را بر عهده دارند؛ محافظت می کنند. این توت خوشمزه همینطور دارای اسید الاژیک است که برای بینایی مفید می باشد. مصرف منظم تمشک تاثیر درخشانی بر سلامت چشم دارد. این داروی طبیعی در مقابل دژنراسیون ماکولا محافظت می کند.

دم نوش تمشک برای سلامتی

تمشک یکی از محبوب ترین انواع توت ها در جهان است. فواید چای تمشک را اما بسیاری فراموش می کنند. این چای از برگ های این درختچه و همینطور از توت ها تهیه می شود. در برگ های این گیاه دانشمندان خیلی از اجزای مفید برای انسان را هم یافته اند. در اینجا به بعضی از این مزایا اشاره می کنیم: محتوای غنی از مواد مغذی برگ های تمشک حاوی ویتامین های A، B، C و E و همینطور پتاسیم، فسفر، کلسیم و خیلی از اجزای دیگر هستند. دم نوش برگ ها سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و ذخایر خیلی از اجزای شیمیایی مهم بدن را پر می کند. این دم نوش گیاهی برای زنان مفید می باشد، بخصوص بدن زنان آبستن را تقویت می کند، گردش خون را بهبود می بخشد، از تهوع صبحگاهی جلوگیری می کند و تاثیر مفیدی بر رشد جنین دارد. توانایی برگ تمشک برای تأثیرگذاری بر زمینه هورمونی و بهبود توانایی های تولید مثل بدن زن هم شناخته شده است. یکی دیگر از فواید دم نوش تمشک فواید آن برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. اسهال، گرفتگی معده، زخم – این اختلالات گوارشی و سایر مشکلات را میتوان با دم نوش برگ تمشک حل کرد.

نحوه انتخاب و ذخیره سازی تمشک

تمشک تازه خیلی سریع خراب می شود، توت ها باید ظرف ۴۸ ساعت بعد از جمع آوری مصرف شوند. خرید مناسب اینست که توت های نسبتاً رسیده اما نه بیش از اندازه رسیده را انتخاب کنید. آنها باید محکم، بدون کپک و صدمه باشند. همینطور مهم می باشد که به یاد داشته باشید که وقتی هوا گرم می شود، توت ها به سرعت آغاز به تخمیر می کنند، ازاین رو پیش از استفاده باید در یخچال نگهداری شوند. با فریز کردن توت ها می توانید عمر مفید آنرا افزایش دهید. در این فرم، آنها را میتوان برای حدود یک سال ذخیره کرد. تمشک همینطور می تواند خشک شود، به آب میوه یا مربا تبدیل گردد. با این وجود، گفتنی است که عملیات حرارتی منجر به از دست دادن قابل توجهی از فیتونوترینت ها می شود. آب میوه ها و پوره های تمشک که دانه ها از آنها حذف گردیده است هم از نظر فواید پایین تر هستند.

مضرات تمشک

تمشک هایی که برای مقاصد صنعتی رشد می کنند، اغلب با آفت کش ها درمان می شوند، بنابراین مهم می باشد که آنرا پیش از خوردن خوب بشویید. تمشک هم متعلق به آلرژن های بالقوه است. واکنش به توت ها می تواند با تورم حفره دهان، کهیر، اگزما، رینیت آلرژیک، سردرد، خارش چشم، تنگی نفس، اختلالات گوارشی، بیش فعالی و بی خوابی ظاهر شود، پس اگر به این میوه حساسیت دارید، بهتر است از مصرف آن پرهیز کنید.

1404/05/07
17:22:53
5.0 / 5
13
تگهای خبر: بدن , خرید , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir