راهنمای مصرف غذاهای ویژه بیماران بروزرسانی می شود
اسنک: معاون اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از تدوین راهنماهای مصرف جدید برای والدین خردسالان دچار سوءتغذیه و سایر گروههای پرخطر آگاهی داد.
به گزارش اسنک به نقل از ایفدانا، بهادر صیدمحمدیان اظهار داشت: سازمان غذا و دارو امسال تمرکز ویژه ای بر بروزرسانی دستورالعمل های مصرف فرآورده های تغذیه ای ویژه دارد. این راهنماها با همکاری متخصصان و انجمن های علمی، متناسب با نیازهای واقعی بیماران و به زبان ساده تدوین می شوند تا استفاده صحیح و مؤثر از محصولات تضمین شود. وی ادامه داد: خیلی از مشکلات مصرف غذاهای ویژه ناشی از نبود آموزش کافی است و این مسئله می تواند اثربخشی درمان را کاهش داده و حتی سلامت بیمار را به خطر بیاندازد. به همین دلیل، تولید محتوای آموزشی برای والدین، بیماران دیابتی و گروههای دارای بیماریهای مزمن در اولویت قرار گرفته است. صیدمحمدیان با اشاره به نقش حیاتی این فرآورده ها در دوران نقاهت، بعد از عمل جراحی و مراحل درمانی خاص، اضافه کرد: آموزش هدفمند، تنها راه دستیابی به نتیجه بالینی مؤثر است. برنامه هایی نیز برای پیشرفت آگاهی داروسازان، پزشکان و مراکز درمانی در حوزه تجویز و توزیع این محصولات در حال اجرا می باشد. وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با تقویت اطلاع رسانی و سواد تغذیه ای، تلاش می کند مصرف غذاهای ویژه از مسیر علمی و تحت نظارت جلو برود و از مصرف خودسرانه جلوگیری شود. این اقدام قسمتی از راهبرد کلان پیشرفت سلامت عمومی و کاهش هزینه های درمانی است.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب