صادقیان اعلام كرد؛

ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی

ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی

به گزارش اسنک، مشاور امور فنی و سیاست گذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، یوسف صادقیان، با اشاره به اینکه روغن ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده اند، اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز روغن های وارداتی اقدام نموده و بر مبنای نتایج آزمایش ها، به علت مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد. وی ادامه داد: بعد از درخواست صاحب کالا در خصوص نمونه برداری مجدد، با عنایت به این که روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد. به قول صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، ضرورت توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ گردید. وی خاطرنشان کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در لابراتوار های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو بعنوان معتبرترین لابراتوار کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ ازاین رو محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضایی در حال انجام می باشد تا محموله مرجوع شود. صادقیان با تکیه بر این که سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده های غذایی شامل مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در لابراتوار های معاونت های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می دهد، اظهار داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این عرصه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می گیرد.


منبع:

1403/02/21
14:49:29
5.0 / 5
518
تگهای خبر: پزشك , سازمان , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
لینک دوستان اسنك
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir