میرغضنفری عنوان كرد؛

سفارش های طب ایرانی برای تغذیه در ایام سرد سال

سفارش های طب ایرانی برای تغذیه در ایام سرد سال

به گزارش اسنک، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در مورد نوع تغذیه در فصل سرما، سفارش هایی ارائه داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، سیدمهدی میرغضنفری اظهار داشت: افرادی که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بیشتر بیمار می شوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بیمار شده و در صورت بیماری به سرعت بهبود می یابند. وی ادامه داد: افراد خصوصاً سرد مزاجان باید مصرف سردیجات همچون ماست، دوغ و پنیر را به حداقل برسانند. میرغضنفری افزود: شیر اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبیل باشد نسبت به سایر لبنیات بهتر است. وی ادامه داد: سالادها اکثراً سرد هستند مصرف کاهو و خیار و گوجه بدن را سرد می کند و افراد باید سبزی خوردن را جایگزین سالادها قرار دهند. میرغضنفری اظهار داشت: ورزش مزاج را به سمت گرمی می برد و به همه افراد سفارش می شود برنامه منظمی برای ورزش داشته باشند. وی تصریح کرد: سرد مزاج ها هنگام خواب سر را با کلاه و روسری بپوشانند. میرغضنفری اظهار داشت: افراد پس از استحمام فورا از منزل خارج نشوند تا باد سرد با آنها برخورد نکند و حتما از سینوس ها مراقبت کنند. وی ادامه داد: عسل حل شده در آب ولرم، شیره انگور و دم نوش هایی مانند گل بابونه بسیار مناسب می باشد. میرغضنفری اظهار داشت: مصرف کشمش و مویز و شیرینی های طبیعی مانند انجیر سفارش می شود. وی ادامه داد: به صورت کلی شناخت مزاج و رعایت اصول سبک زندگی سالم متناسب با مزاج فرد باعث ارتقای سلامت عمومی بدن خواهد شد.


منبع:

1402/11/06
19:10:12
5.0 / 5
269
تگهای خبر: بدن , برنامه , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir