دبیر علمی همایش پروبیوتیك تاكید كرد؛

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها

به گزارش اسنک، دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: هم اکنون دنیا بر روی مبحث محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می نماید.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، سید داور سیادت اضافه کرد: باکتری غلط در جای غلط می تواند صدمه رسان به بدن باشد اما باکتری صحیح در جای درست می تواند فواید زیادی داشته باشد و اینجا دقیقا جایی است که پروبیوتیک ها دست به کار می شوند. پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که توانایی جلوگیری و درمان بیماری ها را دارند. وی افزود: پروبیوتیک ها بر تعادل باکتری های مفید و مضر روده تأثیر می گذارند و این تعادل را به نفع افزایش جمعیت باکتری های مفید تغییر می دهند. در واقع پروبیوتیک ها از همین طریق اثرات سلامت بخش را در بدن انسان القا می کنند البته باید در اندازه مناسب استفاده شوند. با پیشرفت علم محصولات پروبیوتیک به صورت قرص، کپسول، شربت هم در دسترس افراد است. سیادت اظهار نمود: محصولات پروبیوتیک حدود ۱۰۰ سال پیش نخستین بار توسط پدر علم پروبیوتیک محقق روسی و برنده جایزه نوبل از انستیتوپاستور پاریس (میچینکف)
در محصولات تخمیری مثلا در دوغ تخمیر شده شناخته شد و ازجمله فواید آن این بود که افرادی که از این محصولات استفاده می کردند طول عمر بیشتری داشتند. دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اظهار نمود: هم اکنون دنیا بر روی مبحث محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می نماید، چونکه هر روز مشاهده می شود که فواید زیادی به صورت مثال در درمان دیابت، برخی بیماری مغز و اعصاب، برخی سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، اختلالات رفتاری، نازایی، سلامت دهان و دندان و غیره دارد. وی اظهار داشت: اقتصاد پروبیوتیک در کنار اقتصاد دارو سرمایه گذاری در آن شده است که می تواند ثمرات مفیدی داشته باشد. سیادت توضیح داد: در کشورما با عنایت به فواید پروبیوتیک که استارتاپ ها و کمپانی های های بزرگ دارو، سرمایه گذاری فراوان کرده اند و هر روز شاهد پیشرفت در این حوزه هستیم، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری دانشگاه ها، پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را برگزار خواهد نمود. دبیر علمی این همایش اضافه کرد: در این همایش با استفاده از سخنرانان برجسته داخلی و خارجی این حوزه در مورد تأثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ و بهبود سلامت انسان، پروبیوتیک و میکروبیوتا و بیماری های عفونی، اختلالات و ناهنجاریهای قلبی – عروقی، اختلالات و ناهنجاری های مغز و اعصاب، اختلالات و ناهنجاری های غدد درون ریز، ناهنجاری های ریوی، ناهنجاریهای دهان و دندان، پروبیوتیک و سیستم ایمنی انسان، پیشرفت تازه ها در زمینه تولید پروبیوتیک، فرآیند تولید پروبیوتیک ها در دام، طیور و آبزیان و…، بحث و گفتگو خواهد شد. وی بیان نمود: در این همایش از محققان برجسته در زمینه علم پروبیوتیک از کشور چین، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بلژیک و ایتالیا حضور داشته و سخنرانی خواهند کرد. سیادت اظهار داشت: شعار سال جاری پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، "از میکروبیوم تا پروبیوتیک" است و میتوان گفت بزرگ ترین همایش بین رشته ای در داخل کشور است که به مدت سه روز از تاریخ ۳ الی ۵ اسفند ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.


منبع:

1401/12/04
12:11:23
5.0 / 5
542
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir