رئیس مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت؛

جوش شیرین در نان ممنوع می باشد

جوش شیرین در نان ممنوع می باشد

اسنک: به گزارش اسنک، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور پیشگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان اطلاع داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به مبحث سلامت نان در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه های وزارت بهداشت در جهت کاهش فقر آهن صورت می گیرد. وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره نمود و اضافه کرد: مقدمات این کار هم فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود. جندقی به بازرسی های بهداشتی از نانوایی ها اشاره نمود و اظهار داشت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی ها انجام می دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری نمایند. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی ها ظرف ۲۴ ساعت تصریح کرد و اضافه کرد: علت این که شکایات از نانوایی ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی ها است. وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره نمود و اظهار داشت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می شود، که تلاش می نماییم نظارت بیشتری بر نانوایی ها صورت بگیرد. جندقی با تکیه بر این که استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها ممنوع می باشد، خاطرنشان کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی ها می بایست از آن استفاده نمایند.


منبع:

1401/11/30
10:03:14
5.0 / 5
598
تگهای خبر: برنامه , سازمان , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir