یافته محققان عربستان سعودی؛

زینک نقش محافظتی در مقابل بیماری پارکینسون دارد

زینک نقش محافظتی در مقابل بیماری پارکینسون دارد

اسنک: به گزارش اسنک، مصرف مواد غذایی حاوی روی (زینک) امکان دارد به تقویت نقش محافظتی پروتئین انتقالی در مقابل بیماری پارکینسون کمک نماید.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، کارشناسان معتقدند عوامل گوناگونی در ایجاد بیماری پارکینسون نقش دارند. بعضی از مطالعات نشان می دهند که یکی از این عوامل امکان دارد تشکیل اجسام لِوی در مغز باشد که توسط خوشه هایی از پروتئینی معروف به آلفا سینوکلئین ایجاد می شود.
تحقیقات قبلی نشان داده است که زینک امکان دارد تجمع آلفا سینوکلئین را افزایش دهد. هنوز مکانیسم های پشت این فرایند به خوبی درک نشده است.
یک مطالعه جدید که تحت شرایط بیولوژیکی مرتبط انجام شد نشان داد که زینک امکان دارد نقش غیرمنتظره ای در پیشگیری از تجمع آلفا سینوکلئین با تقویت پروتئین انتقالی به نام آلبومین برای مهار خوشه بندی داشته باشد.
این تحقیق بر احتیاج به مطالعه مسیرهای بیولوژیکی در شرایطی که ارگانیسم های طبیعی را تقلید می کند، تاکید دارد.
بیماری پارکینسون وضعیتی است که سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد و سبب ایجاد علائمی همچون تغییر در حرکت، هماهنگی و عملکرد شناختی می شود.
یکی از عوامل کلیدی در ایجاد بیماری پارکینسون، تجمع پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین است. تجمع آلفا سینوکلئین منجر به تشکیل اجسام لوی در مغز می شود که به صورت بالقوه باعث اختلال عملکرد نورون می شود.
تحقیقات جدید دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله در عربستان سعودی نشان داد که یون زینک امکان دارد توانایی آلبومین را برای پیشگیری از تجمع آلفا سینوکلئین در شرایط خاص افزایش دهد.
این کشف امکان دارد بینش بیشتری در مورد فرآیندهای دخیل در ایجاد بیماری پارکینسون عرضه نماید.
«سماح الحرثی»، یکی از نویسندگان مطالعه اظهار داشت: «اعتقاد بر اینست که پروتئین آلفا سینوکلئین نقش مهمی در ایجاد بیماری پارکینسون دارد. انواع سمی بوجود آمده توسط الیگومریزاسیون و تجمع آلفا سینوکلئین می تواند سبب اختلال عملکرد عصبی شود. بنابراین، وجود وضعیت سالم و عملکردی فراوان ترین پروتئین در انسان معروف به آلبومین که در مایع مغزی نخاعی هم یافت می شود، می تواند راه هایی را بعنوان یک درمان پیشگیرانه عرضه نماید.»
در شرایط غیرفیزیولوژیکی و فیزیولوژیکی، دانشمندان برهمکنش آلفا سینوکلئین با یون های زینک، آلفا سینوکلئین با آلبومین و هر سه جز ترکیبی را بررسی کردند.
پس از جمع آوری داده ها، محققان دریافتند که تجمع و اتصال آلفا سینوکلئین با افزایش غلظت یون های زینک سریع تر اتفاق می افتد.
الحارثی توضیح داد: «نشان داده شده است که یون های زینک (Zn۲+) به صورت قابل ملاحظه ای تشکیل فیبریل آمیلوئید آلفا سینوکلئین را در شرایط آزمایشگاهی در یک سیستم ساده دو جزئی تسریع می کنند. با این وجود، افزودن آلبومین و Zn۲+ و حفظ شرایط فیزیولوژیکی قدرت یونی و دما اثر معکوس داشت و تجمع آلفا سینوکلئین را کم کرد.»
محققان اخطار می دهند که در مورد مصرف مکمل های زینک باید مراقب باشیم، چونکه هم کمبود آن و هم مصرف بیش از اندازه آن امکان دارد به پیشرفت بیماری پارکینسون کمک نماید.

1401/08/07
08:51:34
5.0 / 5
291
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir